Buitenlopers

Met onze buitenlopers geef jij jouw buitenruimte een gezellige sfeer. Dat is nog eens heerlijk vertoeven op een prachtige, lange zomeravond! Creëer een klein vakantieplekje in eigen tuin waar je volledig tot rust kan komen met een buitenloper.

1 - 24 van 26 producten
1 2

Een woonaccessoire die wij bijna niet meer kunnen wegdenken uit een woonomgeving, is een buitenloper. Nog voordat de lente van start gaat, staat iedereen al te popelen om zich in de buitenlucht te begeven. Iedereen geniet van een prachtige zomerse dag. Zie jij jezelf al zitten? In je linkerhand een verfrissend drankje en in je rechterhand een goed boek met een relaxt muziekje op de achtergrond in een tuin die volledig naar jouw smaak is ingericht. Hoe kleurrijk jouw tuin of balkon ook is door alle planten en bloemen, een buitenloper maakt het plaatje compleet!

Kan een buitenloper echt buiten liggen?

JA! Onze buitenlopers zijn écht bestemd om het gehele jaar buiten te kunnen liggen. Zelfs als jij een paar dagen op vakantie gaat en in de tussentijd alle vier de seizoenen voorbij komen geraasd, is er nog steeds geen nood aan de man. Zoals het gezegde het mooi verwoordt: na regen komt zonneschijn! Al onze buitenkleden zijn geproduceerd van polypropyleen. Een weerbestendig materiaal dat uitstekend droogt wanneer de zon schijnt. Uiteraard ook wanneer het gestopt is met regenen.

Combineer een loper buiten

Wist je dat een loper buiten ook perfect gecombineerd kan worden naast je zwembad of jacuzzi? Nooit meer vieze, natte handdoeken op de grond om je voeten aan af te drogen. Door een loper buiten neer te leggen, kan jij jouw voeten laten landen op een zachte ondergrond. Gekke dansjes uitvoeren omdat jij op een hete ondergrond of op een steentje stapt, zijn nu verleden tijd. Wel zo fijn wanneer je net in de jacuzzi helemaal tot rust bent gebubbeld. 

Buiten lopers in verschillende maten en kleuren.

Klein, kleiner, kleinst of juist groot, groter, grootst. Onze lopers zijn in verschillende maten te verkrijgen. Of je nu een smal, maar lang balkon hebt, of een buiten loper naast je zwembad wilt óf een kleine zithoek onder de overkapping wilt plaatsen. Ons assortiment aan buiten lopers zijn te verkrijgen in maten van 80x150cm tot wel 80x500cm! Dat is nog eens lekker op blote voeten door de tuin lopen. 

Onze buitenlopers zijn naast de verschillende maten, ook te verkrijgen in diverse patronen en kleuren! Ga in jouw kleurrijke tuin voor meer contrast met onze zwart witte lopers. Twee kleuren die goed met elkaar, maar ook met andere kleuren kunnen worden gecombineerd. Nog geen idee welke eyecatcher jij aan jouw buitenruimte wilt toevoegen? Geen zorgen. Wij hebben een selectie gemaakt van de top 10 best verkochte buitenkleden

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!