Royal vloerkleden

Een vloerkleed uit collectie Royal is een rijke en koninklijke toevoeging aan je interieur! Het kan dan ook niet anders dan dat jij groots plezier beleeft aan vloerkleed Royal! Met een dikte van 5cm geniet jij van een ultieme dikte en zachtheid.

1 - 3 van 3 producten

Wie op zoek is naar een onwijs dik wollen vloerkleed, look no further! FRAAI | Home & Living heeft de ultieme collectie voor jou. Collectie Royal is dé collectie die je moet hebben. De naam verklapt het al. Vloerkleed Royal is een koninklijke toevoeging aan je interieur. Waarom jij vloerkleed Royal in je huis moet neerleggen, vertellen we je graag.

-  Luxueuze uitstraling
-  Lekker vol
-  Warm

Royal vloerkleed in huis

We kunnen niet anders dan te zeggen dat vloerkleed Royal een waanzinnige aanwinst is voor in huis. Niet alleen brengt het hoogpolige vloerkleed een warme sfeer met zich mee. Het vloerkleed geeft letterlijk warmte en nog vele andere voordelen. Het hoogpolige vloerkleed is gemaakt van twee bijzondere, natuurlijke materialen. De pollen van het vloerkleed zijn gemaakt van 100% wol. Een duurzame materiaalsoort met vele, fantastische voordelen. De achterzijde van het vloerkleed bestaat uit een katoenen mat dat versterking geeft aan het vloerkleed. Het materiaal wol is tevens ook zeer sterk, wat in combinatie met katoen maakt dat jij een dubbel zo sterk vloerkleed in huis haalt!

Koninklijk vloerkleed Royal

Dat vloerkledencollectie Royal een koninklijke toevoeging is, kunnen we maar niet vaak genoeg benoemen. Het wollen vloerkleed is rijkelijk gevuld en heeft een poolhoogte van maar liefst 5cm! Kan je je al voorstellen hoe ver je voeten wegzakken in het vloerkleed? Het kan dan ook niet anders dan dat het wollen vloerkleed een waar genot is om over heen te lopen of zelfs op te liggen! Wollen vloerkleed Royal is met de hand vervaardigd en bestaat uit dunne en dikke wollen garen. Door hiervan gebruik te maken krijgt het vloerkleed een speels effect! Wist je al dat het wollen materiaal bijzondere eigenschappen zoals waterafstotend en isolerend heeft? Het vloerkleed biedt warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Hoe bijzonder is dat?!

Grootse vloerkledencollectie Royal

Het Royal vloerkleed maakt zich niet alleen bijzonder door de voordelige eigenschappen en de dikheid van het vloerkleed. Vloerkleed Royal is met de hand gemaakt. We kunnen je stiekem ook wel verklappen dat de meeste wollen vloerkleden met de hand worden geweven, gevlochten of geknoopt.  Het met de hand maken van het vloerkleed is dan ook een echte, eeuwenoude ambacht. Door vloerkleden met de hand te vlechten, is het dan ook mogelijk om bijzondere weefstructuren in het vloerkleed aan te brengen. Heb jij toevallig vloerkledencollectie Knit al gezien? De collectie bevat wollen vloerkleden met een bijzondere 3D structuur. Dezelfde voordelen als vloerkleed Royal, maar net een andere, speelse look!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!