Hoogpolig wollen vloerkleed

Vooral in de winter gaat er bijna niets boven zitten bij de haard met een ...

1 - 24 van 36 producten
1 2

Vooral in de winter gaat er bijna niks boven zitten bij de haard met een dekentje en een mok dampende chocolademelk. Mits je hierbij op een heerlijk zacht vloerkleed kunt zitten. Een hoogpolig wollen vloerkleed is eigenlijk in iedere woning onmisbaar tijdens de gure wintermaanden. Want zeg nou eerlijk: het is toch veel fijner om met de voeten te woelen door een zacht vloerkleed dat ervoor zorgt dat je geen koude voeten meer hoeft te hebben?!

Hoogpolig wollen vloerkleed: materiaal

Maar, wat maakt een hoogpolig wollen vloerkleed dan zo lekker zacht en warm? Ten eerste zorgt een hoogpolig vloerkleed door de hoge pol, ofwel de dikte van het vloerkleed, er al gauw voor dat een vloerkleed heerlijk zacht aanvoelt. Wist je dat er zelfs een aparte naam is bedacht voor een hoogpolig vloerkleed? Namelijk Shaggy. Maar er is nog één ding dat een hoogpolig vloerkleed nog extra warm en zacht maak: wol. Een hoogpolig wollen vloerkleed is gemaakt van natuurlijk wol. Dit materiaal heeft de eigenschap dat het warmte regulerend is, wat betekent dat het goed is in het vasthouden van warmte op het moment dat dat nodig is. Maar, daarnaast houdt het ook koel op het moment dat het buiten warm is. Daarom is een wollen vloerkleed niet alleen geschikt voor in de winter, maar ook de rest van het jaar heb je er ook veel plezier. Daarnaast is een hoogpolig wollen vloerkleed niet alleen heel zacht en warm, maar daarnaast is het ook een ontzettend stevig product. Doordat de vezels van een hoogpolig wollen vloerkleed zo sterk zijn is een dergelijk kleed erg makkelijk in onderhoud. Wol beschermt een schaap immers tegen veel invloeden van buitenaf, zoals vuil en vocht. Het feit dat wol vuil- en waterafstotend is, is meteen een belangrijke eigenschap voor veel huishoudens.

Online wollen vloerkleed kopen

Ben je op zoek naar een wollen vloerkleed? Gun jezelf alle gemak en bestel een hoogpolig wollen vloerkleed online bij Volero. Bestel je voor 21.00 uur? Dan heb je het vloerkleed de volgende dag in huis! Daarnaast heb je 14 dagen bedenktijd en heb je zelfs de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Of je nou in een appartement of een grote villa woont, een hoogpolig wollen vloerkleed past eigenlijk in iedere ruimte!

Spreken de natuurlijke eigenschappen van wollen vloerkleden je wel aan? Neem dan ook eens een kijkje bij jute vloerkleden. Ook hennep-vloerkleden en katoenen vloerkleden worden gemaakt van natuurlijke vezels. Dit maakt dat deze tapijten een duurzame keuze zijn en daarnaast nog veel meer voordelen met zich meenemen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!