Oktober Woonmaand 2022

Het is Oktober Woonmaand! Daarom nu 30% korting op vele vloerkleden. In oktober zijn de dagen korter en zakt de temperatuur, haal de warmte in huis met onze vloerkleden!

1 - 24 van 736 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Het is: Oktober en dat betekent: Oktober Woonmaand 2022 bij Volero! Daarom is er nu 30% korting op veel vloerkleden. In oktober zijn de dagen korter en zakt de temperatuur, haal daarom weer de warmte in huis met onze vloerkleden!

De Oktober Woonmaand 2022 is de maand vol ideeën en inspiratie om jouw huis een nieuw leven in te blazen. Oktober is altijd een bijzondere maand. De bladeren vallen en de avonden op de bank met een warme chocomel liggen in het verschiet.

Shop nu in de oktober woonmaand 

Er zijn in de Oktober Woonmaand veel beurzen en woonwinkels met nieuwe collecties en nieuwe inspiratie om je huis te restylen. Je kunt de woontrends natuurlijk ook online spotten. Bij Volero vind je speciaal in de Oktober Woonmaand veel verschillende vloerkleden in de aanbieding. Zeker als het wat kouder wordt en we meer tijd thuis gaat spenderen, verdient ons huis extra aandacht.   

Oktober vloerkleden, profiteer nu!

Profiteer nu van 30% korting op een groot gedeelte van onze oktober vloerkleden. Wij geloven erin dat een kleine verandering al van grote invloed is op de uitstraling van je huis. Het neerleggen van een nieuw vloerkleed in de woonkamer of in de slaapkamer geeft gelijk al een nieuwe uitstraling.  Een make-over of stijl verandering hoeft niet duur te zijn. Zeker niet gedurende onze Oktober Woonmaand actie. Dus profiteer snel van de  mooie kortingen op onze oktober vloerkleden!

TIP: Veel mensen wisselen in de zomer en in de winter hun vloerkleed om, zo heb je bijvoorbeeld in de winter een warmere sfeer en in de zomer een luchtig kleurrijk vloerkleed. 

Oktober woonmaand vloerkleden

Oktober woonmaand vloerkleden, omdat de dagen weer korter worden en de temperatuur zakt. De warme maanden zijn voorbij, en tegenwoordig denken we even twee keer na voordat we de verwarming wat hoger zetten. Om ons huis toch warmer aan te laten voelen gebruiken veel interieurstylisten warme materialen. Naast warme kleuren toe te passen in de woondecoratie zoals: rood, bruin en groen, zijn de oktober woonmaand vloerkleden dé manier om warmte in huis te brengen. Vooral in de woonkamer en slaapkamer kan een vloerkleed zorgen voor sfeer en warmte, maar ook voor warme voeten en een hogere temperatuur. Vooral wollen vloerkleden zijn geliefd tijdens deze periode van het jaar. Met wol breng je een natuurlijk element in huis die bij heel veel interieurstijlen past. Tijdens de Oktober Woonmaand 2022 vind je verschillende vloerkleden voor de mooiste prijs. Ook hebben wij een top 10 oktober woonmaand vloerkleden gemaakt! Al onze top 10 oktober vloerkleden op een rijtje, makkelijk en geweldig!

Oktober Woonmaand vloerkleden bij Volero: thuiskomen in een gezellig en sfeervol huis!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!