Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
35% korting
35% korting
40% korting
35% korting
40% korting
40% korting
40% korting
35% korting
25% korting
35% korting
40% korting
BUDGET TOPPER

Het is weer oktober en dat betekent: OKTOBER WOONMAAND. De maand vol ideeën en inspiratie om jouw huis nieuw leven in te blazen. Oktober is altijd een bijzondere maand. De herfst is bezig en de winterse dagen liggen in het verschiet.

Oktober woonmaand 2020

Normaal zijn er in de Oktober Woonmaand veel beurzen en woonwinkels met nieuwe collecties en nieuwe inspiratie om je huis te restylen. Dit jaar gaat het iets anders en moeten we vooral de woontrends online spotten. Bij ons vind je speciaal in de Oktober Woonmaand veel verschillende vloerkleden in de aanbieding. Zeker nu we veel tijd thuis spenderen verdient ons huis wat extra aandacht.   

Oktober Woonmaand voordeel

Profiteer nu van 25% korting op een groot gedeelte van onze vloerkleden. Wij geloven erin dat een kleine veranderingen al van grote invloed is op de uitstraling van je huis. Het neerleggen van een nieuw vloerkleed in de woonkamer of in de slaapkamer heft al een grote invloed.  Een make-over of stijl verandering hoeft hierdoor niet duur te zijn.  Zeker niet gedurende onze Oktober Woonmaand actie. Een kleine toevoeging in je huis kan van grote invloed zijn. Dus profiteer snel van mooie kortingen. 

TIP: Veel mensen wisselen in de zomer en vervolgens in de winter hun vloerkleed om voor een warmere sfeer. 

Oktober Woonmaand vloerkleden

In oktober zijn de dagen korter en zakt de temperatuur, de warme maanden zijn definitief voorbij.  Om ons huis toch warm te laten voelen gebruiken veel stylisten warme materialen. Naast warme tinten woondecoratie zijn vloerkleden dé manier om warmte in huis te brengen. Vooral in de woonkamer en slaapkamer kan een vloerkleed zorgen voor sfeer en warmte, maar ook voor warme voeten en een hogere temperatuur. Vooral wollen vloerkleden zijn geliefd tijdens deze periode van het jaar. Met wol breng je een natuurlijk element in huis die bij heel veel interieur stijlen past. Tijdens de Oktober Woonmaand vloerkleden actie vind je verschillende vloerkleden voor de scherpst prijs.

Volero Oktober Woonmaand vloerkleden: een huis vol met warmte en harmonie. Geniet met warme voeten!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »