Voorjaarssale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Voorjaarssale - 25% korting op heel veel vloerkleden
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING

De zomervakantie is voorbij, het schooljaar is weer begonnen en de warme maanden zijn voorbij. Veel mensen gaan vooruit kijken en willen hun huis gezellig maken voor de herfst- en winterse dagen in het verschiet. Tijdens de Oktober Woonmaand zijn er veel beurzen en woonwinkels met nieuwe collecties en nieuwe inspiratie om je huis te restylen. Bij ons vind je speciaal in de Oktober Woonmaand veel verschillende vloerkleden bij Volero.  

Oktober Woonmaand tip

Kleine veranderingen kunnen al een grote invloed hebben op de uitstraling van je huis. Breng bijvoorbeeld de donkere herfstkleuren terug in huis of het wisselen van je accessoires. De zomerse accessoires kunnen weer naar zolder en de knusse woonaccessoires zijn weer van harte welkom in huis. Het voordeel van het wisselen van accessoires per seizoen maakt dat wanneer je mag wisselen je accessoires weer als nieuw voelen. Een make-over of stijl verandering hoeft hierdoor niet duur te zijn.  Een kleine toevoeging in je huis kan van grote invloed zijn op je sfeer, zoals Oktober Woonmaand Vloerkleden. TIP: Veel mensen wisselen in de zomer en vervolgens in de winter hun vloerkleed om voor een warmere sfeer. 

Oktober Woonmaand woonaccessoires

De dagen worden korter en de woonaccessoires mogen wat donker. Knusse woonaccessoires als kaarsen, wollen vloerkleden en lantaarns brengen in een handomdraai meer sfeer en karakter. Dit najaar zie je veel gebruik van natuurlijke materialen als wol en hout en tinten als groen en aarde. Ook de Velvet trent blijft in populariteit stijgen. Combineer natuurlijke kleuren en materialen in je woonkamer, neem plaatst op Velvet eetkamerstoelen, steek een kaarsje aan en je hebt een prachtig setting voor de komende wintermaanden.

Oktober Woonmaand vloerkleden

In oktober zijn de dagen korter en zakt de temperatuur, de warme maanden zijn definitief voorbij.  Om ons huis toch warm te laten voelen gebruiken veel stylisten warme materialen. Naast warme tinten woondecoratie zijn vloerkleden dé manier om warmte in huis te brengen. Vooral in de woonkamer en slaapkamer kan een vloerkleed zorgen voor sfeer en warmte, maar ook voor warme voeten en een hogere temperatuur. Vooral wollen vloerkleden zijn geliefd tijdens deze periode van het jaar. Met wol breng je een natuurlijk element in huis die bij heel veel interieur stijlen past. Tijdens de Oktober Woonmaand vloerkleden actie vind je verschillende vloerkleden voor de scherpst prijs.

Wollen vloerkleden

Oktober Woonmaand vol met warmte en harmonie. Het is makkelijk gezegd maar hoe creëer je deze sfeer en knusheid? Wol heeft een hoog zachtheid en tegenwoordig weer helemaal in. Wollen vloerkleden hebben een warmte regulerende kracht en werken isolerend. Leg een wollen vloerkleed en beleef de winter met warme voeten. Voordeel van wollen vloerkleden is dat ze bij veel interieurstijlen past, van botanisch, Scandinavisch tot de moderne woonstijl. Wol kan gecombineerd worden met allerlei elementen en kleuren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »