Knit vloerkleden

Met een gevlochten weefstructuur is een vloerkleed uit de Knit collectie een prachtexemplaar! Een ware toevoeging aan ieder interieur. Of je nu gaat voor landelijk of klassiek. In ieder interieur komt het vloerkleed tot zijn recht!

1 - 3 van 3 producten

Een bijzondere en unieke 3D weefstructuur waar je niet omheen kan. Vloerkleed Knit van de FRAAI | Home & Living collecties is een warme en neutrale toevoeging aan ieder interieur. Het vloerkleed heeft de look alsof deze met breinaalden tot stand is gekomen. Het scheelt eigenlijk ook niet veel. Vloerkleed Knit is, met de gevlochten kabel, handgemaakt. Hierdoor heb jij écht een uniek vloerkleed! 

-  Onwijs dik
-  Hoogwaardige kwaliteit
-  Isolerende werking

Handgemaakte vloerkledencollectie Knit

Collectie Knit bestaat uit vloerkleden met een bijzondere 3D weefstructuur in combinatie met prachtige, natuurlijke materialen. De Knit vloerkleden zijn gemaakt van de materialen wol, viscose en katoen. We kunnen stiekem dan ook wel zeggen dat de vloerkleden uit de Knit collectie behoort tot natuurlijke vloerkleden. Wol, viscose en katoen zijn duurzame materialen die stuk voor stuk prachtige eigenschappen hebben en elkaar versterken. Het overgrote deel van het Knit vloerkleed bestaat uit wol. Wist je al dat wol warmte regulerend te werk gaat? Is het buiten koud, dan biedt het vloerkleed warmte en vice versa. Houdt het dan bij dit voordeel op? Zeker niet! Vloerkleed Knit werkt ook nog eens water- en vuilafstotend. Waterafstotend? Is dit echt zo? Ja, zeker. Heb je wel eens gedacht aan een doorweekt schaap? 

Vloerkleed Knit brengt groots werk

De bijzondere materiaalsamenstelling geven het wollen vloerkleed ijzersterke voordelen. Deze eigenschappen en de gevlochten weeftechniek zorgen ervoor dat het vloerkleed van grootse kwaliteit is. De natuurlijke vezels zijn zo sterk in elkaar geweven dat je het bijna voor geen mogelijkheid kapot krijgt. De grootse kwaliteit nemen we dan ook heel letterlijk. De term ‘een maatje meer of minder’ nemen wij dan ook met een korreltje zout. Vloerkleden uit de collectie Knit zijn in vele formaten te verkrijgen. Van klein duimpje tot een gigant onder de vloerkleden. Zo kunnen zelfs de kleinste en grootste ruimtes onder ons worden voorzien van een prachtig vloerkleed.

De wereld rond met vloerkleed Knit

Het kan natuurlijk voorkomen dat je helemaal weg bent van een vloerkleed, maar recht toe recht aan niet voor jou is weggelegd. Naast collectie Knit heeft het merk FRAAI nog andere collecties met wollen vloerkleden. Uiteraard is de weefstructuur en zijn de kleuren wat anders, maar is een wollen vloerkleed ook in het rond te verkrijgen! Zo heeft wollen vloerkledencollectie Wise ronde vormen die je gemakkelijk in huis kunt neerleggen. Het gebruik maken van een rond vloerkleed is eigenlijk ook niet zo'n gek idee. Ronde vormen zorgen er namelijk voor dat een ruimte optisch wordt vergroot. Hoe cool is dat?! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!