Wise vloerkleden

Bijzonder krachtig, een genuanceerd kleurenpalet en een warme ambiance omschrijven de fijne en zachte vloerkledencollectie Wise! Weet jij alle voordelen van wollen vloerkleed Wise al? Lees snel verder en vind jouw nieuwe Wise vloerkleed.

1 - 15 van 15 producten

Een bijzondere, populaire en handgemaakt collectie van het merk FRAAI | Home & Living. Collectie Wise is een waardevolle en bijzondere toevoeging aan je interieur. De vloerkledencollectie Wise bestaat uit kwalitatieve, wollen vloerkleden in prachtige kleurnuances.

-  100% wol
-  Hoogwaardige kwaliteit
-  Antistatisch

Wijs vloerkleed Wise

We kunnen wel stellen dat de vloerkleden uit collectie Wise bijzonder en wijs zijn. Niet omdat ze op iedere vraag een antwoord kunnen geven, maar omdat vloerkleed Wise een bijzondere werking heeft. Vloerkleed Wise is met de hand gemaakt van 100% wol. Wise wollen vloerkleed biedt hierin op de eerste plaats veel comfort en warmte aan de voeten en het interieur. Met de natuurlijke uitstraling past het vloerkleed perfect in ieder interieur. In ieder interieur brengt het rustgevende en luxe ambiance. Naast dit belangrijke voordeel, is het wollen materiaal wijs doordat het zelfreinigend, water- en vuilafstotend te werk gaat. Een kruimeltje of spatje water heeft geen enkele mogelijkheid om zich in het vloerkleed te dringen. Hoe kan dat? Dat leggen we je graag uit.

Bijzonder Wise vloerkleed

We hoeven je niet te vertellen waar wol vandaan komt. Van onze welbekende schapen natuurlijk! Of ze nu in de Nederlandse wei staan te grazen of in Nieuw-Zeeland op avontuur gaan door het ruige gebergte. Tuurlijk is er verschil in het soort wol, maar het idee is praktisch hetzelfde. Waar we het wollen materiaal voornamelijk kennen van de fijne wollen truien, weten we inmiddels ook erg goed dat het wollen materiaal sterk, warm en isolerend is. Drie steengoede eigenschappen voor het maken van een vloerkleed! Wollen vezels zijn bijzonder sterk. De vloerkleden uit collectie Wise zijn met de hand geweven en hebben daarmee al een sterke en subtiele weefstructuur. Dit in combinatie met de sterke wollen vezels maakt dat jij een krachtig en sterk vloerkleed in huis haalt. Met vloerkleed Wise beleef je jarenlang woonplezier!

Grootse vloerkledencollectie Wise

Vloerkledencollectie Wise bestaat uit bijzonder sterke vloerkleden die speciaal voor jou met de hand zijn gemaakt. Door de natuurlijke kleuren te behouden, zijn de vloerkleden in verschillende, zachte kleuren te verkrijgen. Weet je al dat wollen vloerkleed Wise dubbelzijdig te gebruiken is? Door de bijzondere weefwijze zit er geen boven- of onderkant. Ben je gek van een wollen vloerkleed en wil je een wat grovere weefstructuur? Dan past de collectie Feline vloerkleden meer in jouw straatje! De vloerkleden uit collectie Feline hebben dezelfde voordelige eigenschappen als de vloerkleden uit collectie Wise. Helaas niet dubbelzijdig te gebruiken, maar wel een robuustere uitstraling!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!