Design vloerkleed

In een huis met een design woonstijl is een vloerkleed een mooie toevoeging. Door het gebruik van een design vloerkleed kan een strakke inrichting toegankelijk worden, warmer, nog luxer. Kenmerkend voor een design tapijt is het tijdloze karakter.

25 - 48 van 454 producten
 • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
 • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
 • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 19

Waar denk je aan bij een design woonstijl? Koud, strak, zwart-wit en afstandelijk? Of juist ronde vormen, luxe en mooie materialen? Bij een huis met een design woonstijl kan je denken dat het niet gezellig is, dat het een koud huis is waar je bijvoorbeeld niet even lekker op de bank zit. Niks is minder waar. Een design woonstijl straalt luxe uit. Het kenmerkt zich door strakke lijnen, veel aandacht voor luxe en technische hoogstandjes, natuurlijke tinten met felgekleurde accenten en zachte kleuren. Soms zelfs met ronde vormen.

Design vloerkleden voor thuis

In een huis met een design woonstijl is een vloerkleed een mooie toevoeging. Door het gebruik van een design vloerkleed kan een strakke inrichting toegankelijk worden, warmer, nog luxer. Kenmerkend voor een design tapijt is het tijdloze karakter. Het is een vloerkleed dat je verschillende jaren kan gebruiken zonder dat het uit toom valt in je huis. Luxe vloerkleden versterkt het fijne gevoel in huis. Vaak worden design vloerkleden in de woonkamer gelegd, maar deze vloerkleden zijn ook zeker geschikt voor de slaapkamer om rust en een hotelstijl te creëren. 

Moderne vloerkleden voor thuis

Waar vroeger werd gedacht dat een design inrichting voor een huis heel veel geld moet kosten is de keuze tegenwoordig veel breder. Het aanbod van meubels is groter en een design vloerkleed heeft hierin een grote rol. Het bepaald de sfeer in huis en geeft het net dat beetje meer luxe. Een design kleed is verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. Neem ook een kijkje bij ons assortiment moderne vloerkleden

De moderne woonstijl is goed te combineren met natuurlijke materialen. Combineer in huis bijvoorbeeld ook een design vloerkleed met een jute vloerkleed in huis. Dit hoeft niet naast elkaar maar kan goed in een ruimte werken. Door het andere kleed licht van kleur te houden. Springt het warme designkleed eruit in je woonkamer. Zeker met verschillende ronde vloerkleden maak je het één geheel in huis.

Bekende design vloerkleden merken

 • Louis de Poortere

  Het van oorsprong Vlaamse merk staat bekend om haar vooruitstrevende designs. De gelijknamige Louis de Poortere was constant op zoek naar vernieuwing van het familiebedrijf en maakte daarmee zijn voetprint in de Vlaamse textielindustrie. Louis de Poortere nam een flinke dosis kennis en inspiratie mee uit verre bestemmingen en ontwikkelde zodoende een stijl met wereldse invloeden. 

 • ELLE Decoration

  De magazines van ELLE sieren al jaren menig huishouden. Het merk is een grote speler op het gebied van mode, kunst én wonen! De vele samenwerkingen met internationale ontwerpers bieden ons, zolang we ons al kunnen heugen, inzichten op wereldwijde trends. Vanzelfsprekend zijn de collecties van ELLE Decoration zeer stijlvol en tijdloos. De vloerkleden kenmerken zich door subtiele kleuren en elegante designs.

 • FLOOR

  FLOOR vloerkleden zijn een vrolijke toevoeging op het interieur en zorgen voor een unieke woonbeleving. FLOOR heeft erg slim ingespeeld op de overschakeling van klassiek naar modern wonen en is daarmee een grote speler op het gebied van moderne vloerkleden. Levendige kleuren en innoverende designs kenmerken de vloerkleden van FLOOR.

 • Brink & Campman

  Brink & Campman is een vloerkledenmerk van Nederlandse bodem! Al decennia lang wordt in het Achterhoekse stadje Hollandse nuchterheid samengebracht met internationale allure in de meest flamboyante vloerkleden. Dat het merk haar oorsprong kent in een design studio, is te voelen én te zien! Alleen de beste designs en materialen zijn goed genoeg voor de tot in de puntjes uitgedachte designs.

 • Flair Rugs

  Geen trendvolger, maar een trendzetter. Dat is hoe Flair Rugs haar positie binnen het Engelse vloerkleden landschap heeft weten te bemachtigen. Sinds 1984 voorziet het familiebedrijf de eindgebruiker van zowel eigentijdse als traditionele designs. Niet bang om verschillende stijlen, kleuren en materialen met elkaar te combineren weet Flair Rugs de markt telkens weer op te schudden met spannende vloerkleden.

Veelgestelde vragen over 

 • Een design vloerkleed is een vloerkleed dat jouw ruimte een moderne tint geeft en een luxe uitstraling toevoegt. De charme van design vloerkleden is dat ze een tijdloos karakter hebben en met elke trend opnieuw gebruikt worden. Een design vloerkleed is meestal gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals wol of katoen en gaat daarom lang mee. Van subtiele patronen tot uitgesproken designs.
 • Een design vloerkleed hoeft niet altijd duur te zijn. Het prijskaartje is afhankelijk van het gebruikte materiaal, de complexiteit van het ontwerp en het merk. Design vloerkleden gemaakt van natuurlijke materialen zijn vaak duurder dan kunstvezel vloerkleden.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!