Black Friday - tot 40 % korting op heel veel vloerkleden
Black Friday - tot 40 % korting op heel veel vloerkleden

Wat kenmerkt design vloerkleden rond nou echt? Dat is met name dat het de ruimte een exclusieve uitstraling geeft. Over het algemeen zijn design vloerkleden rond echte eyecatchers. Door een design vloerkleed rond in neer te leggen, zal de aandacht hier direct op worden gevestigd, ofwel complimenten gegarandeerd! Door het ruime assortiment dat Volero heeft, weten we zeker dat er ook voor jouw huis een mooi pareltje tussen zit!

Een design vloerkleed rond in jouw huis

Een design vloerkleed rond zorgt ervoor dat de ruimte een stijlvolle en persoonlijke touch krijgt. Het zijn unieke designs die te combineren zijn met verschillende woonstijlen. Een design vloerkleed rond past goed bij een moderne inrichting en zal de ruimte een luxueuze uitstraling geven.

Een design vloerkleed rond is niet alleen geschikt in de woonkamer, maar kan ook goed in bijvoorbeeld een kantoorruimte. Naast dat het een mooie toevoeging is voor de ruimte waarin het vloerkleed komt te liggen, zal deze ook zeker warmte en comfort geven en de ruimte als het ware opfleuren. Een vloerkleed design rond hoeft niet altijd een drukke print te hebben met veel kleurcombinaties. design vloerkleden rond met rustige kleuren zullen ervoor zorgen dat de ruimte kalmte uitstraalt en jou hierdoor de ruimte geven om weer helemaal zen te worden. En zeg nou zelf, dat wil toch iedereen?!

Waarom je juist voor een vloerkleed design rond zou moeten kiezen

In een ruimte die van zichzelf al heel hoekig is, kunnen design vloerkleden rond het verschil maken. Ronde vormen zorgen ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. Om juist een beetje contrast te creëren is de combinatie van rechthoekige meubels met rond ook een goed idee. Bij het kiezen van het formaat adviseren we je om groots te denken. Het mooiste effect creëer je als het vloerkleed goed aansluit op de meubels en alles met elkaar in verbinding brengt. Je wilt tenslotte wel dat het vloerkleed goed tot zijn recht komt.

Design vloerkleden rond op maat

Een vloerkleed design rond is ook goed voor de akoestiek in de ruimte en heeft een dempende werking. Mocht de maat die je wenst er nou net niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Een groot gedeelte van de design vloerkleden rond kunnen we ook precies in de maat laten maken die je wenst. Als je nu nog niet overtuigd bent om voor een design rond vloerkleed te kiezen.., dus be bold and go for it!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »