Vloerkleden SALE - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden SALE - 25% korting op heel veel vloerkleden
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING

Wat is Singles Day?

Singles day! We love it! Ook wel bekend als Vrijgezellendag wint deze dag steeds meer liefde in Nederland. Singles Day valt elk jaar op 11-11. Waarom op deze dag hoor ik je denken? Dat is simpel, deze dag is gekozen vanwege de vier eenen. En ja, je bent all1 als single. In Nederland staat Singles Day nog in de kinderschoenen, maar in landen als Japan, China en Amerika is deze feestdag enorm groot.

Voordelige Vloerkleden Deals

Wat moet je doen om te profiteren van Singles Day vloerkleden voordeel? Je kan natuurlijk deze pagina goed in de gaten houden. Maar slimmer is om je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Voorafgaand aan Singles Day maken we op deze pagina bekend welke vloerkleden je straks tegen bodemprijs kan scoren.

Hoe is Singles Day onstaan?

Er zijn verschillende verhalen hoe Singles Day is ontstaan. Het ene verhaal beweert dat deze dag ontstaan is vanwege het liefdesverhaal van ene Mu Guang Kun. Een student van de Universiteit van Naking, hij was geboren op 11 november. Hij had een roman met een meisje maar stierf jong na een ziektebed. Op zijn verjaardag herdacht zijn vriendin met vrienden zijn liefde. Waarna de dag 11 november werd omgetoverd tot ‘Guang Gun Festival’.

Het ander verhaal beweert dat Singles Day is bedacht door vrijgezelle mannelijke studenten aan de Universiteit van Nanking. Op deze dag moesten vrijgezelle mannen activiteiten bedenken om aan een vriendin te komen.

Ondanks dat het ontstaan gekoppeld kan worden aan een studenten dag, is het tegenwoordig een algemene én enorm populaire feestdag in China. Vooral online wordt het gevierd. Tegenwoordig is het een commerciële insteek, want veel online winkels stunten met enorme kortingen.

En ook Volero viert Singles Day. Want niks is fijner dan warm en fijn thuiskomen!

Romantische vloerkleden date

Het doel van Singles Day is om het vrijgezellenleven te eren. So Treat yourself deze dag! Schoenen uit, lekker stokbroodje en ga lekker zitten met een filmpje op. Heerlijk met je voeten op een warm vloerkleed! We kunnen stellen dat in November, een Singles Day vloerkleden date beter is dan een buiten picknick!

Profiteer nu van enorme Singles Day vloerkleden kortingen bij Volero zonder dat je heel het internet af moet struinen. Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en loop geen koopjes mis.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »