Glazy vloerkleden

Glanzend ligt jouw nieuwe vloerkleed uit de Glazy collectie in jouw woonkamer te stralen en geeft het jouw gasten een warm en luxueus welkom. Shop nu jouw nieuwe Glazy vloerkleed!

1 - 5 van 5 producten

Met een prachtig glanzende vleug, een zachte uitstraling en feeling is collectie Glazy van FRAAI | Home & Living er een uit duizenden! Naast de zachtheid van het vloerkleed, geeft het vloerkleed je interieur ook nog eens een luxueuze sfeer. Alsof je je iedere dag in het meest luxe hotel bevindt. Alleen moet je helaas zelf wel schoonmaken, de was doen en de tafel afruimen… Desalniettemin is het neerleggen van vloerkleed Glazy in je interieur een plezier! 

-  Brengt warmte en sfeer
-  Luxueuze hotel uitstraling
-  Hoge kwaliteit

De luxe uitstraling van vloerkledencollectie Glazy

Collectie Glazy beschikt over een prachtige glinstering waardoor het vloerkleed een luxere uitstraling heeft. De garen in het vloerkleed zijn op een tactische manier geplaatst dat jij van uit ieder oogpunt weer een ander contrast in het vloerkleed hebt. Door over het vloerkleed heen te wrijven kan het dus zomaar lichtelijk van kleur veranderen. Net zoals bij Velours vloerkleden

Collectie Glazy geeft jou een ultiem zachte ondergrond

Vloerkleed Glazy kan je terugvinden in het assortiment van de hoogpolige vloerkleden. Een hoogpolig vloerkleed, ook wel bekend als shaggy vloerkleed, heeft een hoge zachtheidsgraad en biedt daarmee je voeten een fijne en zachte ondergrond. Niet alleen is het een aangenaam gevoel voor de voeten, het vloerkleed biedt ook nog eens een aangenaam beeld wanneer je jouw woning binnenstapt en het vloerkleed ziet liggen. Je ervaart warmte aan de voeten, maar ook innerlijk een gevoel wat eigenlijk bijna niet te omschrijven is.

Zo kan jij na een lange en pittige werkdag ’s avonds helemaal tot rust komen wanneer jij voor de tv op de bank neerploft en jouw blote voeten heerlijk laat woelen door jouw Glazy vloerkleed. Gek gezegd kan je er ook nog eens voor kiezen om een soortgelijk Glazy vloerkleed neer te leggen in de slaapkamer om zo iedere dag met een aangenaam gevoel op te staan. Je leest het goed. Soortgelijk. FRAAI Collecties heeft een soortgelijke collectie dat uitstekend is voor naast het bed. De vloerkleden collectie Glorious heeft een net wat hogere pool en iets meer glim. Ook als jij met het verkeerde been uit bed stapt, maak jij alsnog een fijne start van jouw dag.

Lang plezier met vloerkleed Glazy

Ondanks dat we het leuk vinden om je vaker in onze webshop te zien, kunnen wij ons voorstellen dat jij niet ieder jaar een nieuw vloerkleed wilt en jij jouw huidige vloerkleed zo lang mogelijk mooi wilt houden. Alleen hoe doe je dat precies? Gelukkig heeft vloerkleed Glazy de voordelen dat het gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Door de zachtheid van het materiaal, kan het vloerkleed gemakkelijk gestofzuigd worden. Een ongelukje met modder of een glas rode wijn zit in een klein hoekje. Wij hebben alle adviezen en tips verwerkt in onze advies pagina ‘Hoe reinig ik mijn tapijt of vloerkleed?’

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!