Vloerkleden Sale - Nu 30 % korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - Nu 30 % korting op heel veel vloerkleden

Hoogpolig vloerkleed grijs

Is een pool hoger dan 1cm dan noemt Volero desbetreffend vloerkleed een hoogpolig vloerkleed. De fluffyness van het vloerkleed en de zachtheid aan de voeten kan gegarandeerd worden. Hoogpolige vloerkleden geven je huis een groot zachtheid gehalte. Heb je bijvoorbeeld laminaat en strakke muren, dan is een hoogpolig vloerkleed een echte aanrader. Het geeft mensen een bepaald vertrouwend gevoel waardoor zelfs je visite zich snel thuis voelt. 

Grijs vloerkleed combinaties

Multi inzetbaar zo;'n grijs vloerkleed. Ik denk dat we met een gerust hart kunnen zeggen dat 'grijs' de meest gekozen kleur is. Het past bij nagenoeg elke kleur; van paars, groen tot blauw. Maar waar grijze vloerkleden vooral bij passen? Zwarte banken en stoelen! De combinatie van een zwarte bank en een grijs vloerkleed is een duurzame, stijlvolle keuze. 

Grijze vloerkleden zijn er uiteraard platgeweven, laagpolig maar ook hoogpolig. Er zijn heel veel soorten Grijze hoogpolig vloerkleden te vinden. Niet voor niets vind je in deze categorie verschillende grijstinten en een brede keuze. Neem bijvoorbeeld een grijs shaggy vloerkleed. Lekker zacht en extra hoogpolig! 

Soorten grijze hoogpolige vloerkleden

Er zijn veel verschillende hoogpolige vloerkleden. Laten we een duik nemen in de soorten materialen. Er zijn namelijk grijze hoogpolige vloerkleden van polyester, polypropyleen, viscose en een grijs wollen vloerkleed.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »