Hoogpolig vloerkleed grijs

Hoogpolig vloerkleed in de kleur grijs, wat wil een mens nog meer?! Iedereen houdt van zachte voeten en dan de kleur grijs, ideaal te combineren in verschillende woonstijlen. Kortom: grijzen hoogpolige vloerkleden zijn perfect!

1 - 24 van 162 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 7

Hoogpolig vloerkleed grijs

Is een pool hoger dan 1cm dan noemt Volero desbetreffend vloerkleed een hoogpolig vloerkleed. De fluffyness van het vloerkleed en de zachtheid aan de voeten kan gegarandeerd worden. Hoogpolige vloerkleden geven je huis een groot zachtheid gehalte. Heb je bijvoorbeeld laminaat en strakke muren, dan is een hoogpolig vloerkleed een echte aanrader. Het geeft mensen een bepaald vertrouwend gevoel waardoor zelfs je visite zich snel thuis voelt. 

Grijs vloerkleed combinaties

Multi inzetbaar zo;'n grijs vloerkleed. Ik denk dat we met een gerust hart kunnen zeggen dat 'grijs' de meest gekozen kleur is. Het past bij nagenoeg elke kleur; van paars, groen tot blauw. Maar waar grijze vloerkleden vooral bij passen? Zwarte banken en stoelen! De combinatie van een zwarte bank en een grijs vloerkleed is een duurzame, stijlvolle keuze. 

Grijze vloerkleden zijn er uiteraard platgeweven, laagpolig maar ook hoogpolig. Er zijn heel veel soorten Grijze hoogpolig vloerkleden te vinden. Niet voor niets vind je in deze categorie verschillende grijstinten en een brede keuze. Neem bijvoorbeeld een grijs shaggy vloerkleed. Lekker zacht en extra hoogpolig! 

Soorten grijze hoogpolige vloerkleden

Er zijn veel verschillende hoogpolige vloerkleden. Laten we een duik nemen in de soorten materialen. Er zijn namelijk grijze hoogpolige vloerkleden van polyester, polypropyleen, viscose en een grijs wollen vloerkleed.

Veelgestelde vragen over hoogpolige vloerkleden

  • Een hoogpolig vloerkleed is een vol en dik vloerkleed dat zich kenmerkt door polen met een minimale lengte van 20mm. Een hoogpolig vloerkleed is erg zacht en aangenaam voor de voeten
  • Het onderhoud van een hoogpolig vloerkleed is gelijk aan het onderhoud van ieder ander vloerkleed. Het is belangrijk om jouw vloerkleed regelmatig te stofzuigen om te voorkomen dat vuil zich gaat hechten aan de vezels. Een bijkomend voordeel hiervan is dat platgelopen polen weer rechtop gaan staan. 
  • Een hoogpolig vloerkleed is dankzij zijn lange polen zachter en warmer dan een gewoon vloerkleed. Ook kan een hoogpolig vloerkleed met zijn rijke, weelderige look een unieke uitstraling geven aan het interieur. Wist je dat een hoogpolig vloerkleed ook een geluiddempende werking heeft? 
  • Een hoogpolig vloerkleed komt voor in vele kleuren. De meest populaire kleuren zijn: grijs, zwart, wit, geel, groen, blauw, rood, roze, paars, bruin, crème, oranje, beige, antraciet en zwart-wit.
  • Een hoogpolig vloerkleed heeft een pool van minimaal 20 millimeter. Deze ‘lange haren’ zorgen ervoor dat een vloerkleed zacht, vol en warm aanvoelt. Een laagpolig vloerkleed heeft een platter uiterlijk en is minder zacht dan een hoogpolig vloerkleed.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!