Shaggy vloerkleden

Ben jij op zoek naar een vloerkleed? Ontdek onze Shaggy vloerkleden! Het zachte uiterlijk van een shaggy vloerkleed is ongekend! Het is misschien wel een van de voornaamste redenen dat jij op zoek bent naar een vloerkleed.

1 - 24 van 312 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 13

De naam shaggy heb je vast weleens voorbij zien komen in combinatie met het woord vloerkleed. Deze vloerkleden staan bekend om hun hoogpolige karakter en omdat ze lekker zacht aanvoelen. Deze type vloerkleden zijn echt een aanwinst voor je voeten en hier lees je waarom.

Hoogpolige shaggy vloerkleden voor extra comfort in huis!

In huis zijn we altijd op zoek naar net dat beetje extra comfort, waardoor dat thuis gevoel versterkt wordt. Een van de populairste manieren om comfort in huis te halen, is door een hoogpolig vloerkleed te nemen. Onder hoogpolige vloerkleden zijn de hoogpolige Shaggy vloerkleden super populair, ze staan bekend om hun superzachte uiterlijk. Het is misschien wel een van de voornaamste redenen dat mensen op zoek zijn naar een shaggy vloerkleed. Een hoogpolig shaggy vloerkleed maakt de grond aantrekkelijk om op te lopen, zitten én om op te liggen. Als jouw voeten kunnen genieten van een zachte vloer, zullen je voeten zeker verliefd worden op een hoogpolig shaggy kleed!

Kom de winter door met een shaggy vloerkleed

Dat een shaggy kleed lekker zacht aanvoelt, komt mede door zijn hoogpolige karakter. Naast comfort voor je voeten bieden ze ook veel warmte toe aan jouw interieur. Je voeten zullen het met een shaggy vloerkleed in de winter nooit koud krijgen. Veel mensen leggen deze vloerkleden in de vloerkleed of in de woonkamer. Dit zijn plekken in huis waar je voeten het meeste wandelen! En gelukkig komt een shaggy vloerkleed voor in vele grote formaten, waardoor je voeten nog een extra stap kunnen zetten op een zachte ondergrond. Een populaire groot formaat vloerkleed is een 200x290cm vloerkleed.

Hoogpolig shaggy vloerkleed voegt sfeer toe aan jouw interieur

Een lekker zacht en hoogpolig shaggy vloerkleed in huis halen is een top idee! Naast dat het dus comfort en warmte toevoegt in jouw interieur, voegt een hoogpolig Shaggy vloerkleed ook sfeer toe. Dit komt doordat een shaggy vloerkleed voorkomt in vele kleuren en maten. Populaire kleuren die terugkomen zijn bijvoorbeeld blauw en roze. Blauw staat ook wel bekend als een jongens vloerkleed en een roze vloerkleed als een meisjes vloerkleed, die naast de woonkamer ook goed zijn te combineren in een kinderkamer als kindervloerkleed.

Naast de kleuren roze en blauw zijn de kleuren grijs en beige ook super populair. Beige en grijs staan bekend als neutrale kleuren, waardoor ze goed tot hun rechtkomen in bijna iedere omgeving. Daarnaast gaan deze kleuren goed samen met bijna alle kleuren van het kleurenspectrum. Neem bijvoorbeeld het hoogpolig grijs vloerkleed, die zowel in een moderne setting als in een klassieke setting goed tot zijn recht kan komen. Dit komt doordat grijze vloerkleden een tijdloos karakter hebben.

Veelgestelde vragen over hoogpolige vloerkleden

  • Een hoogpolig vloerkleed is een vol en dik vloerkleed dat zich kenmerkt door polen met een minimale lengte van 20mm. Een hoogpolig vloerkleed is erg zacht en aangenaam voor de voeten
  • Het onderhoud van een hoogpolig vloerkleed is gelijk aan het onderhoud van ieder ander vloerkleed. Het is belangrijk om jouw vloerkleed regelmatig te stofzuigen om te voorkomen dat vuil zich gaat hechten aan de vezels. Een bijkomend voordeel hiervan is dat platgelopen polen weer rechtop gaan staan. 
  • Een hoogpolig vloerkleed is dankzij zijn lange polen zachter en warmer dan een gewoon vloerkleed. Ook kan een hoogpolig vloerkleed met zijn rijke, weelderige look een unieke uitstraling geven aan het interieur. Wist je dat een hoogpolig vloerkleed ook een geluiddempende werking heeft? 
  • Een hoogpolig vloerkleed komt voor in vele kleuren. De meest populaire kleuren zijn: grijs, zwart, wit, geel, groen, blauw, rood, roze, paars, bruin, crème, oranje, beige, antraciet en zwart-wit.
  • Een hoogpolig vloerkleed heeft een pool van minimaal 20 millimeter. Deze ‘lange haren’ zorgen ervoor dat een vloerkleed zacht, vol en warm aanvoelt. Een laagpolig vloerkleed heeft een platter uiterlijk en is minder zacht dan een hoogpolig vloerkleed.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!