Geblokt vloerkleed

Op zoek naar een vloerkleed met bloken? Misschien één met een mooi symmetrisch patroon of verschillende patronen bij elkaar? Een geblokt vloerkleed is dan wellicht wat voor jouw woonkamer!

25 - 48 van 131 producten
1 2 3 4 5 ... 6

Vloerkleed blokken

Ben je op zoek naar een vloerkleed dat eens wat anders is dan een effen vloerkleed? Misschien een met een mooi symmetrisch of geometrisch design of misschien een met verschillende patronen bij elkaar? Een klein of groot patroon, veel of weinig patronen? Een geblokt vloerkleed is dan wellicht wat voor jouw woonkamer! Een vloerkleed geblokt komt niet in maar één soort, nee er zijn zoveel verschillende soorten en maten van een geblokt vloerkleed. Van hoogpolig tot platgeweven vloerkleed. Ook hebben wij niet alleen binnen vloerkleden maar ook een vloerkleed blokken voor buiten n in ons assortiment. Tegenwoordig is het namelijk helemaal hip om je tuin een opfrisser te geven met een mooi buitenkleed! 

Een vintage look met een geblokt vloerkleed

Je denkt misschien aan een opvallende en drukke print als je aan een geblokt vloerkleed denkt. Deze varianten zijn er ook zeker wel maar het zijn natuurlijk niet de enige soorten. Je hebt een minimalistisch vloerkleed geblokt zoals met een dunne lijn en neutrale kleuren of bijvoorbeeld patchwork vloerkleden waarbij, inderdaad, meerdere kleuren bij elkaar komen. Beide varianten hebben zo hun eigen charme en geven een eigentijdse look. Wil je bijvoorbeeld een vintage touch in jouw woning? Ga dan voor een patchwork vloerkleed blokken. Liever een botanisch/Scandinavisch stijl creëren? Dan valt de dunne lijn op zijn plaats. 

Yep, een vloerkleed geblokt is veelzijdig!

Het kiezen van een soort vloerkleed is niet altijd even makkelijk, het is namelijk de inschatting van kleuren en het formaat van jouw vloerkleed blokken wat het zo moeilijk maakt. Volero hanteert daarom een snelle levering en heeft een 30 dagen bedenktijd zodat je jouw gekozen vloerkleed geblokt kan uitproberen! Is een geblokt vloerkleed toch niet wat voor jou maar wil je liever een ander patroon, dat kan natuurlijk ook! Wij hebben brede selectie aangeruiten vloerkleed of gestreepte vloerkleden vloerkleden in onze webshop! Now, let's take a peek :-)

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!