Zwart vloerkleed

Zwart, de donkerste tint die er bestaat. Door stylisten ook wel als de strakste tint gezien. Een zwart vloerkleed is namelijk stijlvol en een tijdloze keuze. Je zit eigenlijk nooit fout met een zwart vloerkleed. Zelfs vlekken zijn niet te zien.

145 - 164 van 164 producten
5 6 7 ... 7

Vloerkleed zwart: durf jij het aan?

Nu kan een beetje duistere mysterie in je leven nooit kwaad, maar alle voorgaande voorbeelden illustreren nog maar weer hoe veelzijdig ‘zwart’ eigenlijk is. Zwart bevat een soort elegantie, een bepaalde klasse waardoor de kleur tijdloos wordt. Zwart kan altijd. Dus ook een kleur vloerkleed zwart.

We kunnen natuurlijk lang uitweiden over de magie die rondom een zwart vloerkleed hangt, maar laten we vooral de praktische kant niet vergeten. Vlekken moeten wel heel erg hun best doen om zichtbaar te worden op een vloerkleed zwart. Ook haren van huisdieren -indien niet wit en dik- vallen minder op. Daarnaast is het gevoel van je voeten op een in-de-zon-maar-achter-een-raam opgewarmd zwart kleed bijna onbeschrijfelijk- zo lekker.

Zwart vloerkleed straalt elegantie en klasse uit

Ook wat betreft het combineren van een vloerkleed zwart hoeven we niet moeilijk te doen. Een zwart kleed past namelijk in elke inrichting. Zo heb je bijvoorbeeld goud. Dat staat mooi bij zwart en hebben wij samengevoegd in een zwart goud vloerkleed. In een strakke, moderne stijl- vormt een zwart vloerkleed juist een opvallend rustpunt in alle frisheid die het wit afgeeft. Hierdoor ontstaat er een prettige balans die het geheel niet te clean of steriel maakt. In een donkere inrichting vormt een zwart vloerkleed juist de opvallende, maar niet te missen figurant. Vind je een zwart vloerkleed te heftig. Kies dan voor een vloerkleed zwart wit of een antraciet vloerkleed

Welke interieurstijl je ook volgt, een zwart kleed past altijd!

Omdat een zwart kleed niet opvallend is, kun je juist uitpakken met interessante materialen, afwijkende vormen en speelse patronen. Denk bijvoorbeeld aan een jute vloerkleed, rond vloerkleed of een vintage vloerkleed. Al deze keuzes, opties en varianten bewijzen maar weer dat zwarte vloerkleden net zo in de smaak vallen als zoute dropjes. Juist op zoek naar het tegenovergestelde of liever de gulden middenweg? We hebben natuurlijk ook witte en grijze vloerkleden in het assortiment.

Benieuwd naar de meest gewilde zwarte vloerkleden van dit moment? Ontdek nu de top 10 zwarte vloerkleden van Volero!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!