Vintage vloerkleed zwart

Houd je van luxe? Dan is een zwart vintage vloerkleed het ontbrekende puzzelstukje in jouw interieur. Je zorgt met een zwart vintage vloerkleed een professionele uitstraling in huis.

1 - 13 van 13 producten

Met een vintage vloerkleed zwart haal jij een authentiek vloerkleed in huis. De vervlogen uitstraling van een vintage vloerkleed zwart neemt je terug in de tijd. Met zijn prachtige patronen en sierlijke lijnen, brengt een zwart vintage vloerkleed een nostalgisch gevoel met zich mee. Een avondje logeren bij opa en oma waar een mooi vintage vloerkleed onder de salontafel lag en waar je na het avondeten wat langer mocht opblijven om een leuk tv-programma te kijken. We kunnen niet meer terug in de tijd om het gevoel opnieuw te beleven. Met een vintage vloerkleed zwart kan je dit gevoel wel weer opwekken.

Lang leve een vintage vloerkleed zwart

Met een vintage vloerkleed haal jij vroeger naar het heden toe. Het woord vintage is een chiquer woord voor vervaagd en antiek. Vaak gaat het dan ook om producten die een tijdje op de zolder hebben gelegen en een aardige stoflaag hebben opgebouwd. Bij het opruimen van de zolder komen we deze weer tegen en denken we vaak toch: ‘oh, wat leuk! Dat ga ik weer gebruiken’. Groot gelijk! Wat oud is, hoeft niet perse uit de mode te raken. Sterker nog, wij vinden dat een vintage vloerkleed tijdloos is en daarmee altijd in jouw huis goed tot zijn recht gaat komen. Bij Volero hebben we een breed scala aan nieuwe vintage vloerkleden.

Een zwart vintage vloerkleed past altijd

Het is inmiddels wel duidelijk dat een vintage vloerkleed nooit uit de mode raakt. Graag voegen wij hieraan ook de kleur zwart toe. Een zwart vintage vloerkleed kan in iedere ruimte worden gebruikt en met iedere kleur gecombineerd worden. Met een zwart vintage vloerkleed voeg je contrast toe in huis en heb jij een echte blikvanger op de vloer liggen. In zijn vele patronen en maten, zit er ook voor jou een zwart vintage vloerkleed tussen. De toevoeging van een vloerkleed 80x150cm kan al veel met de ruimte doen!

De toevoeging van een kleurrijk vintage vloerkleed

Is zwart toch niet helemaal jouw ding, maar wil je eigenlijk toch wel meer kleur toevoegen? Kies dan voor een vintage vloerkleed rood. Dat zorgt voor meer sfeer in huis met, niet te vergeten, een vintage look! Alsof het vloerkleed al jaren op de vloer vele ogen ligt te verblijden. Is rood jou ook een stap te ver? Dan ligt een vintage vloerkleed grijs jou nog op te wachten. De kleur grijs is tijdloos en neutraal en staat strak in elk interieur. Het fijne aan de kleur grijs is dat deze ook in elke ruimte past en met iedere kleur te combineren is. Mixen en matchen maar!  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!