Vloerkleed Roze

Helemaal verliefd geworden op je nieuwe huis? Blijf voor altijd op die roze wolk zitten en verwerk roze in het interieur van je liefdesnestje! In een roze vloerkleed bijvoorbeeld.

73 - 96 van 140 producten
2 3 4 5 6 ... 6

Hoewel roze een nogal zoetsappig imago heeft, kan de kleur uitermate verrassend uit de hoek komen. Durf te experimenteren, zet je roze bril op en kies een matching vloerkleed! Om te beginnen zullen we gelijk de grootste fabel over roze vloerkleden ontkrachten; nee, roze vloerkleden zijn niet enkel geschikt voor de meisjeskamer. Ten eerste omdat er verschillende nuances roze bestaan. Zo oogt violet-roze juist heel klassiek wanneer het verwerkt wordt in een vintage vloerkleed. Ook in de combinatie met rood en verwerkt in een patchwork vloerkleed, oogt een roze vloerkleed klassiek en stijlvol. Gemixt met wit en jute krijgt roze een stoerder tintje. Tenslotte contrasteert een oud roze vloerkleed bijzonder goed met grijstinten waardoor er een uitgebalanceerd kleurenpalet ontstaat op het vloerkleed.

Roze vloerkleden komen in verschillende uitvoeringen en kleurtinten

De naam ‘roze’ kent haar oorsprong in het Franse woord voor ‘roos’, namelijk ‘rose’. Een vloerkleed roze brengt dan ook dezelfde frisheid in je woning als een vers bosje rozen. Daarnaast brengt de kleur nog meer voordelen met zich mee. Zo kan roze uitermate kalmerend werken- een roze vloerkleed in de slaapkamer is dan ook een uitzonderlijk goed idee. Tevens omdat roze ook voor passie en vrolijkheid zorgt. Plus: het houdt je jong en jeugdig. Ode aan het roze vloerkleed. Andere energieke en jonge vloerkleden zijn de rode vloerkleden of paarse vloerkleden. Of ga voor een oudroze vloerkleed!

Vloerkleed Zalmroze

Er zijn verschillende soorten kleuren roze vloerkleden. Bijvoorbeeld een vloerkleed zalmroze. Het is een warme en zachte roze kleur die de ruimte een warme sfeer geeft. Een vloerkleed zalmroze kan je goed combineren met houten meubels. De combinatie van houten meubels en een vloerkleed zalmroze zorgt namelijk voor een warme sfeer. Er zijn verschillende soorten vloerkleed zalmroze waaruit je kan kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een rond vloerkleed zalmroze, ronde vloerkleden geven de ruimte namelijk een speels effect en doorbreken rechte lijnen. Ook kan je kiezen voor een rechthoekig vloerkleed zalmroze, de ruimte krijgt daardoor een warme sfeer en een rechthoekig vloerkleed verbindt meubels met elkaar. Voor elke ruimte is er wel een vloerkleed zalmroze te vinden!

Kalmte, passie en vrolijkheid; de werking van een roze vloerkleed

Natuurlijk zijn roze vloerkleden ook perfect voor meisjeskamers. Daarom hebben we ook roze kinderkamer vloerkleden. Van vrolijke stippen tot aan schattige eenhoorns. Ze vrolijken de boel gegarandeerd op! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!