Meer motieven

Een kindervloerkleed met een motief is wat ieder kind blij maakt! Neem bijvoorbeeld een hartje, wolkje of sterretje op een vloerkleed en je zult zien hoeveel sfeer dit toevoegt in een kinderkamer. Ontdek nu nog meer motieven op kindervloerkleden!

1 - 24 van 80 producten
1 2 3 4

Kinderen houden van figuren en motieven op een vloerkleed. Dit komt doordat een motief op een vloerkleed zorgt voor sfeer in een kinderkamer. Gelukkig zijn er bij Volero tal van kindervloerkleden met motieven. Zo zijn populaire motieven: hartjes en wolkjes. Uiteraard zijn er nog véél meer motieven te vinden in ons grote assortiment kinderkleden.

Een motief op een kinderkleed

Wist jij dat motieven de taal is voor kinderen? Er wordt vaak gezegd dat je kinderen beter leert te begrijpen door met motieven te spreken. Dit komt namelijk ook terug bij de keuze van een kinderkleed. Letterlijk vertaald betekent een motief: ‘Een figuur/vorm/teken die gebruikt wordt om iets te versieren/bekleden of om iets aan te duiden’. Natuurlijk kun je een kinderkleed aantrekkelijker maken door er een motief op te plaatsen. Het is dan ook niet gek dat kinderkleden met motieven super populair zijn onder kinderen.

Waarom een kindervloerkleed met motieven nemen?

De taal van kinderen begrijpen begint met motieven, maar waarom zou je een kindervloerkleed nemen met motief in een kinderkamer? Net genoemd voegt een kinderkleed met een motief sfeer toe in een kinderkamer, waardoor het voor een kind aangenamer is om in zijn of haar kamer te zijn. Neem bijvoorbeeld een wolkje als motief. Een wolk bestaat uit super veel waterdruppeltjes, die in de lucht condenseren, waardoor wij dit zien als wolken aan de hemel. Kleine kinderen die naar wolken kijken, gebruiken hun fantasie om van elke wolk een leuke figuur te maken. In een kinderkamer betekent een vloerkleed wolk voor een kind lekker dromen. Natuurlijk is een wolkje niet het enigste motief op een kinderkleed, zo zijn er nog veel meer motieven op kinderkleden te vinden.

Verschillende motieven op een kindervloerkleed

Nu je aan het rondkijken bent naar een kindervloerkleed met motieven, komt de vraag: ‘Welk kinderkleed neem ik?’. Gelukkig ben jij niet de eerste, want er zijn tig mensen jou voor gegaan. Dit betekent dat je kunt nagaan wat populair is als motief op een kindervloerkleed. Daarom bespreken wij de populaire kindervloerkleden met motieven.

Tegenwoordig zijn de populairste motieven op een kinderkleed: Een voetbal, hartjes, sterren en wolken. Net benoemde wij al wat een wolkjes vloerkleed betekent in een kinderkamer. Door naar boven te kijken kun je net als wolken ook sterren zien. Echter kun je de sterren pas zien als het donker is. Dit komt doordat de zon in de nacht het licht weerkaatst van een planeet, zon of maan. Dit is voor het blote oog te zien als een ster. Een sterren vloerkleed heeft als eigenschap dat het rust toevoegt in een kinderkamer, waardoor jouw kind heerlijk kunt slapen!

Naast een sterren vloerkleed zijn vloerkleden met voetballen en hartjes populair. Voetbal is de populairste sport in de wereld. Kinderen die van voetbal houden, hebben vaak de droom profvoetballer te worden. Met een voetbal vloerkleed voeg je niet alleen inspiratie toe in een kinderkamer, maar support je ook zijn of haar droom. Bij een hartjes vloerkleed denken wij aan liefde. Een vloerkleed met hartjes kan romantisch en hartig zijn in een kinderkamer. Veel meisjes die een hartjes vloerkleed hebben, worden verliefd op hun kinderkleed. Mocht jouw motief er niet tussen staan? Bij Volero vind je veel meer motieven op kinderkleden!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!