Meer dieren

Als jij op zoek bent naar een kindervloerkleed met een dier erop dan kan een schaap, walvis, beer of olifant super leuk zijn! Uiteraard zijn er nog meer dieren te vinden op onze kindervloerkleden. Ontdek daarom meer dieren op onze kindervloerkleden.

1 - 24 van 82 producten
1 2 3 4

Ben jij op zoek naar een vloerkleed met een leuk dierenprintje voor jouw zoon of dochter? Dan zijn onze kindervloerkleden met dieren echt iets voor jou. Onze kindervloerkleden staan bekend als een van de vrolijkste en mooiste, die ieder kind gelukkig maken! Is een beer of schaap op een kinderkleed niet wat je zoekt? Ontdek bij ons meer dieren op een vloerkleed!

Dieren op een kinderkleed

Welkom in de dierentuin! De olifant staat bekend als groot, de leeuw als de koning van de jungle en de schaap als lekker zacht. Uiteraard zijn er meer dieren in het dierenrijk te vinden. Nu hebben kinderen ook hun persoonlijke voorkeuren als het gaat om dieren. De een kijkt op naar de koning van de jungle en de ander is echt een kattenliefhebber. Weet jij al welk dier bij jouw ontdekkingsreiziger past?

Waarom een dieren kindervloerkleed nemen?

Waarom zou je eigenlijk een dieren kindervloerkleed nemen? Omdat het leuk is! Dieren op een kinderkleed kan voor jouw kind super positief werken. Dieren hebben allemaal hun eigen kenmerken. Deze kenmerken worden ook meegenomen in een kinderkamer. Zo staat de olifant bekend als een groot dier, maar ook om zijn beschermende karakter. Dit gevoel komt goed tot uiting op een kindervloerkleed. Een olifant vloerkleed in een kinderkamer geeft kinderen een vertrouwd gevoel, doordat er een groot dier over hun waakt. Dit vertrouwde gevoel komt ook terug bij een beer vloerkleed. Natuurlijk zijn er veel meer dieren te vinden in onze collectie dieren kindervloerkleden, die een vertrouwd gevoel kunnen geven.

Welke dieren zijn er eigenlijk te vinden op een kindervloerkleed?

Nu je bewust bent geworden dat dieren op een kinderkleed positief werken, wil je vast een of meerdere voor jouw zoon of dochter halen. Met meer dieren bedoelen wij ook echt meer dieren! In ons grote assortiment dieren vloerkleden kom je namelijk heel wat populaire dieren tegen. Hier zal vast een populair kindervloerkleed tussen zitten, die jouw zoon of dochter het gelukkigste kind op aarde kan maken. Zo zijn populaire dieren op een kinderkleed: de olifant, dinosaurus, beer, kat of konijn. Er zijn nog veel meer dieren te vinden die populair zijn, maar de genoemde dieren vallen onder de ‘populairste’.

Net genoemd zijn beren- en olifanten vloerkleden super populair doordat zij een vertrouwd gevoel geven. Naast het kenmerk van vertrouwd, zijn het ook grote dieren. En zoals je weet houden kinderen van groot! Een ander populair dier dat groot is, is een dinosaurus. Dinosaurussen zijn miljoenen jaren geleden uitgestorven, maar tegenwoordig nog super populair! Zo zijn voor jongens dinosaurus vloerkleden enorm in trek.

Als we kijken naar kleiner als een dinosaurus, dan kijken wij naar de lievelingsdieren van een kind. Dan praten wij natuurlijk over een kat of konijn. Is jouw kind ook zo dol op deze dieren? Dan is een kindervloerkleed met deze dierenprintjes iets waar jij als ouder niet omheen kan. Een kat of konijn zijn geliefde huisdieren, doordat ze zachtaardig zijn en bekend staan als knuffeldieren. Een katten vloerkleed of konijnen vloerkleed behoort dan ook tot de populairste dieren op een vloerkleed. Er zijn nog veel meer dieren te vinden op een vloerkleed, ontdek ze nu!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!