Melange vloerkleden

Ontdek de Melange: extra gemêleerde vloerkleden voor een stoere uitstraling. Gemaakt van 100% wol, bieden ze warmte, isolatie, water- en vuilafstotendheid. Luxe, comfort en moeiteloze stijl in jouw interieur!

1 - 3 van 3 producten

Collectie Melange is, wat FRAAI | Home & Living betreft, er één uit duizenden. Niet een klein beetje gemêleerd, maar éxtra gemêleerd! 'Hoe meer, hoe beter' zoals het welbekende motto dan ook zegt. Door de extra ‘melange’ heeft het vloerkleed een stoerdere uitstraling. De stoere uitstraling in combinatie met het zachte en neutrale kleurenpalet, maakt dat het vloerkleed in iedere woonruimte kan worden neergelegd. Combineer het vloerkleed met een zacht, wit schapenvacht op de bank en in een handomdraai heb je de beginselen van een Scandinavisch interieur.

-  Stevige rug
-  Water- en vuilafstotend
-  Isolerende werking

Vloerkledencollectie Melange brengt de natuur in huis

De vloerkleden uit de Melange collectie zijn van 100% wol vervaardigd. Het materiaal is natuurlijk en duurzaam en heeft vele bijzondere eigenschappen. Wanneer je een schaap in de wei ziet staan, zal je het misschien niet snel zeggen, maar de wollen vacht is erg bijzonder! De eigenschappen van een wollen vloerkleed verkrijgt zijn charme door de warmte dat het met zich meebrengt. Als je het zo bekijkt, is dat eigenlijk ook niet zo gek. Wollen kleding wordt gebruikt in de winter om ons warm te houden. Wol heeft de werking om de temperatuur te reguleren. Je nieuwe Melange vloerkleed past zich aan naar hetgeen wat jij aan temperatuur nodig hebt. Extra warmte in de winter en een koele ondergrond voor in de zomer. 

IJzersterk vloerkleed uit collectie Melange

Naast de temperatuur regulerende werking heeft het wollen materiaal ook de voordelen om water- en vuilafstotend te werk te gaan. Elke vorm van vocht of vuil wordt door het vloerkleed afgestoten. Hierdoor heb jij ook geen omkijken naar het overtallige onderhoud aan je nieuwe vloerkleed uit de Melange collectie. Zo hoef je maar enkele keren in week het vloerkleed te stofzuigen en kan jij meer genieten van de vrijetijdsactiviteiten die op de agenda staan! Naast het materiaal draagt de productiemethode ook bij aan de oersterke kwaliteit van het vloerkleed. Vloerkleed Melange is een met de hand geweven vloerkleed. De wollen vezels zijn strak in elkaar geweven waardoor het een ijzersterk en slijtvast vloerkleed vormt. Er is dan ook geen mogelijkheid dat enig kruimeltje zich diep in het vloerkleed kan gaan nestelen. 

Zacht en natuurlijk Melange vloerkleed

De wollen vloerkleden uit de Melange collectie zijn heerlijk zacht aan de voeten en bieden ultiem loopcomfort. De zachtheid is niet alleen te voelen, maar wordt ook door het vloerkleed uitgestraald. De kleuren van de vloerkleden uit de Melange collectie zijn subtiele, zachte tinten die in iedere woning goed tot zijn recht komen. Speel je het liefste safe, dan is een crème vloerkleed uit collectie Melange voor jou de perfecte match. Tijdloos, natuurlijk en subtiel. Een rustig vloerkleed dat als enorme verrijking aan je interieur toegevoegd kan worden!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!