Ø groter dan 200cm

Met een rond vloerkleed groter dan 200cm voorzie jij óók de grootste ruimtes van een speelse look. Doorbreek alle strakke lijnen in huis en creëer een knusse zithoek met een rond vloerkleed groter dan 200cm!

1 - 24 van 173 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 8

Als je denkt aan groot, groter, grootst, ben je met een vloerkleed Ø groter dan 200cm aan het juiste adres! We zien steeds vaker ronde vormen terugkomen in onze woningen. En dat begrijpen wij maar al te goed! Niet alleen doorbreekt een ronde vorm alle rechte lijnen in huis, ook geeft een rond vloerkleed een ruimtelijke en speelse look aan jouw interieur. Net even wat anders en meer dan welkom als echte eyecatcher in jouw woning. Met een rond vloerkleed 200cm of groter zorg je ervoor dat je een woonaccessoire toevoegt waarmee je de ruimte in één klap al een heel stuk gezelliger maakt! Een vloerkleed is natuurlijk al een grote sfeermaker. Kan jij je al voorstellen hoe dit zal zijn met een rond vloerkleed 200cm?

Groter dan 200cm rond vloerkleed kan bijna niet

Daar denken wij toch net even wat anders over. Groter dan 200cm kan wat ons betreft zeker wel! Eigenlijk kan het ons niet groot genoeg. Juist daarom hebben we een groot assortiment aan grote ronde vloerkleden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rond vloerkleed Ø300cm? Een perfecte maat om bijvoorbeeld onder je bed neer te leggen. Het vloerkleed komt goed tot zijn recht en biedt jou het fijne comfort wanneer je uit bed stapt. Dat is nog eens fijn wakker worden voor je voeten. Naast dat een rond vloerkleed 200cm of groter in de slaapkamer kan worden gebruik, gaat het ook erg mooi  in andere woonruimtes. Leg een rond vloerkleed Ø200cm neer in jouw zitruimte, plaats een ronde salontafel in het midden, et voilà. In een handomdraai heb je een gezellig en speelse zithoek waar je samen met jouw gasten gezellig kan bijkletsen of met jouw geliefde tot rust kan komen.

Toch kleiner dan een rond vloerkleed 200cm

Is jouw woning niet zo groot en wil je toch genieten van de look die een rond vloerkleed jouw woning geeft? Geen zorgen. Voor jou hebben we natuurlijk ook een maatje kleiner. Met een rond vloerkleed Ø100cm kan je ook de kleinste ruimtes van een rond vloerkleed voorzien. Ben je een gezellig knus zithoekje in de woonkamer aan het creëren, dan is een klein rond vloerkleed uitstekend geschikt voor bij de prachtige fauteuil of poef die je wellicht al hebt uitgezocht.

Een rond wollen vloerkleed groter dan 200cm

Het is algemeen bekend dat wol een heerlijk zachte uitstraling heeft en een aangename warmte biedt. De toevoeging van een wollen vloerkleed geeft een natuurlijke uitstraling aan jouw woning en brengt verschillende pluspunten met zich mee. Met een rond wollen vloerkleed voorzie jij jouw woonruimte van een comfortabel interieur dat ook nog eens speels oogt. Wat wil je nu nog meer?

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!