Vloerkleed petrol groen

Ben je op zoek naar een groen vloerkleed met meer diepte en evenwicht? Dan is een vloerkleed petrol groen echt iets voor jou! Bij petrol groene vloerkleden zijn de blauw- en groen tinten mooi in evenwicht, wat zorgt voor balans, rust en ontspanning.

49 - 72 van 77 producten
1 2 3 4

Voeg de twee betekenisvolle kleuren groen en blauw samen in een vloerkleed en je krijgt een petrol groen vloerkleed! We zien steeds vaker deze unieke kleur terugkomen in onze woningen. Dat snappen wij en vrijwel alle interieurstylisten maar al te goed! Met een petrol vloerkleed heb jij hét nieuwe, perfecte item voor jouw woning. Uniek, elegant en ook best wel mysterieus. Want is het nu groen of toch meer blauw? Laten we de kleuren samenvoegen en jou het gevoel van harmonie, veiligheid, balans, vrijheid en wijsheid geven. Samen hebben blauw en groen de kracht om jou tot rust te laten komen. En laat dat nu net hetgeen zijn waar een huis ook voor dient. Thuiskomen staat in onze ogen bijna gelijk aan tot rust komen. Niks is fijner dan jouw woning binnentreden waar jij je veilig en vertrouwd voelt. Voeg er een vloerkleed aan toe en jij hebt een heerlijke huiselijke sfeer waar je eigenlijk niet meer uit weg wilt.

Petrol vloerkleed als een warme aanwinst

Met een vloerkleed petrol haal jij toch net wat meer warmte in huis dan ieder andere blauwe tint. Met een petrol woonkamer vloerkleed kan jij met je interieur alle kanten op. De kleur is namelijk gemakkelijk te combineren met warme kleuren als okergeel, cognac of donkergroen. Geef een luxe en elegante finishing touch met koperen, messing of fluwelen woonaccessoires en jouw huis is af! Ben je zelf wat minder van de glitter en glamour? Geen probleem. Een vloerkleed petrol groen gaat ook perfect samen met natuurlijke materialen als jute, rotan en hout. Net wat stoerder en toch net zo mooi! Ben je zelf wat meer van de échte natuurlijke jungle tinten? Dan kan jij deze natuurlijke materialen perfect combineren met een groen vloerkleed.

Warm wakker worden met een petrol vloerkleed

Zeker in ons koude kikkerlandje is het niet prettig als je ’s ochtends wakker schrikt wanneer jij je voeten laat landen op de ijskoude ondergrond. Dit probleem is gemakkelijk te verhelpen door een hoogpolig vloerkleed onder of naast jouw bed neer te leggen. Met een vloerkleed petrol groen heb jij een extra warme aanwinst in jouw slaapkamer. Een warm en fijn gevoel in combinatie met een warme, spannende en luxe kleur. Tover jouw slaapkamer om tot jouw slaappaleisje met een vloerkleed petrol.

Strak en speels met een rond vloerkleed petrol

Zoals eerder genoemd creëer jij met een petrol vloerkleed een prachtige look in jouw woning. Wist je dat je met een rond vloerkleed hier nog een extra dimensie aan kan geven? Een rond vloerkleed petrol doorbreekt namelijk alle rechten lijnen in jouw woonruimte en biedt daarmee ook nog eens ruimte. Maak het kleine groots en bestel bij Volero nu petrol vloerkleed rond!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!