Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden

Dankzij onze nieuwe tijdmachine kunnen wij nu gemakkelijk afreizen naar de jaren ‘50 ‘60 en ‘70. Hierdoor hebben wij de meest gave retro vloerkleden kunnen ontwerpen. Bij ons vind je retro vloerkleden in allerlei retro patronen en verschillende kleuren. Want vroeger was geen kleur of print te gek! 

Retro vloerkleed voor jou!  

Leef jij ook met de motto ‘vroeger was alles beter’ dan hebben wij goed nieuws! Dat hoeft dankzij onze tijdmachine niet meer! Dankzij onze tijdmachine kan jij nu profiteren van de meest gave retro vloerkleden, in het heden. Dus denk je erover om je interieur een retro make-over te geven? Dan zit je bij Volero goed. Wees niet bang dat je inrichting te druk wordt. Retro vloerkleden kunnen perfect bij een grijze of bruine effen bank. Wil je een echte retro woonstijl dan adviseren wij je een retro vloerkleden te combineren met nieuwe en oude meubelen. Retro vloerkleden zijn gelukkig ook goedkope vloerkleden. Dus de grote vraag is alleen, wie zet de platenspeler aan?

Nieuwe retro vloerkleden

Retro vloerkleden herken je aan hun geometrische designs, egale kleuren en aandachttrekkende patronen. Al onze retro vloerkleden zijn nieuw. Retro kenmerkt zich door ronde lijnen. Dit zie je vooral terug in de motieven en oude vintage meubelen als tafels en ronde lampen. Mosterdgeel is de meest kenmerkende retro kleur, samen met mosgroen en petrol creëer je de echte retrostijl in een handomdraai. Ben je fan van de grafische designs, maar wil je liever een moderne touch in huis? Bekijk dan onze grafische vloerkleden

Vintage vloerkleden hebben oneffen patronen, vaak met medaillons. Ook deze vloerkleden zijn nieuw, maar ogen versleten. Vaak worden deze twee soorten door elkaar gebruikt, maar zoals je leest zit er een groot verschil tussen. Dus join de retro vloerkleden family en kies een retro vloerkleed uit de uitgebreide collectie vloerkleden van Volero.  Er zijn zowel vierkante vloerkleden, ronde- als rechthoekige retro vloerkleden. 

Ruime keuze vloerkleden

Zijn de retro patronen toch net iets te heftig? Neem dan een kijkje bij onze effen vloerkleden of onze landelijke vloerkleden. Door onze grote collectie vloerkleden hebben we voor elk huishouden een vloerkleed. Van modern tot traditioneel, van retro tot design!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »