Top 10 Retro vloerkleden

Bij Volero shop je gloednieuwe retro vloerkleden met die vertrouwde jaren `50, `60 en `70 look! Benieuwd naar de trends van dit moment? Bekijk hier onze Top 10 Retro vloerkleden!

1 - 10 van 10 producten

Retro vloerkleden zijn weer helemaal terug van weggeweest! En dan bedoelen we natuurlijk niet het stoffige vodje van oma’s zolder. Bij Volero shop je gloednieuwe retro vloerkleden met een vertrouwde jaren `50, `60 en `70 look! Benieuwd naar de trends van dit moment? Bekijk hier onze Top 10 Retro vloerkleden!

Top 10 retro vloerkleden

De retro stijl staat voor diepe kleuren en geometrische patroontjes. Onze Top 10 Retro vloerkleden laten zich perfect combineren met verschillende stijlen. De perfecte aanvulling op een vintage interieur of juist een echte sfeermaker in een modern interieur. Wat je woonwens ook is, vind jouw match binnen onze best verkochte retro vloerkleden! Stijl af met vintage meubels, bijzondere kringloopvondsten of juist designer items. Juíst de samensmelting van nieuw en oud maakt de retro woonstijl zo bijzonder en altijd geliefd!

Populaire retro vloerkleden

Onze populaire retro vloerkleden komen in de meest kleurrijke uitvoeringen. Zo zijn mosterdgeel, dieprood en mintgroen gangbare kleuren voor de retro stijl. Wil je een retro vloerkleed dat past bij jouw strakke inrichting als een modern vloerkleed? Ga dan voor een zwart-wit motief! Een rustige kleurencombinatie die het altijd goed doet, maar dan wél met een speels retro motief. Wees ook zeker niet bang om de grenzen op te zoeken. De retro woonstijl draait juist om de persoonlijke draai die je geeft aan het interieur door te mixen en te matchen. Onze best verkochte retro vloerkleden helpen je daarmee goed op weg!

Best verkochte retro vloerkleden

Waarom de retro stijl beperken tot binnen? Ook je buiteninterieur kun je gerust voorzien van een retro buitenkleed! De vrolijke kleuren en motieven kleuren mooi bij de natuur en geven het geheel een sfeervolle uitstraling. Bovendien betrek je de buitenruimte meer bij het interieur door middel van een buitenkleed. Ontdek nu onze best verkochte retro vloerkleden voor buiten!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!