Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting

Een vloerkleed is een belangrijke sfeermaker in huis. Als je een nieuw huis aan het inrichten bent of besluit jouw huis te voorzien van een complete make-over, kunnen we ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ga je voor een uitgesproken print of kies je voor een effen vloerkleed? Of wil je iets wat er precies tussenin ligt? Daar hebben we gelukkig een uitstekende oplossing voor, namelijk: een gemeleerd vloerkleed! Een gemeleerd vloerkleed is eigenlijk een effen vloerkleed met een twist. Net zoals Yin en Yang, een uitstekende balans waarmee jij ‘the best of both worlds’ hebt.

Zoek de balans op met een gemeleerd vloerkleed

Gemeleerd staat letterlijk voor een samenstelling van verschillende onderdelen, of in het geval van vloerkleden; gecombineerde kleuren. Een gemeleerd vloerkleed heeft vaak zachte nuances van natuurlijke aarde- en pasteltinten die door het vloerkleed verweven zitten. Hierdoor is een vloerkleed gemeleerd minder besmettelijk en vallen eventuele vlekken minder snel op. Perfect dus voor huishoudens met kinderen en of huisdieren. Bovendien zorgt de melange voor een mooi contrast met de vloer. 

Vloerkleed gemeleerd: dag keuzestress!

Een gemeleerd vloerkleed is niet alleen ideaal om jou te verlossen van keuzestress. Het heeft het bijkomende voordeel dat een vloerkleed gemeleerd in vele interieurstijlen uitstekend tot zijn recht komt. Of je nu een grote fan bent van een landelijk interieur of toch liever voor strak en simpel met een Scandinavisch vloerkleed gaat. Een gemeleerd vloerkleed brengt het interieur in balans. En je weet wat ze zeggen.. balance is key!

Hoogpolig vloerkleed gemeleerd in de slaapkamer

Een hoogpolig vloerkleed gemeleerd is heerlijk zacht en mede daardoor perfect voor de slaapkamer. De hoge pool biedt comfort en extra sfeer. Een hoogpolig vloerkleed gemeleerd verbindt losse meubels met elkaar en zorgt voor meer rust en eenheid. En laat dat nu hetgeen zijn wat je nodig hebt voor een fijne nachtrust! Met een hoogpolig vloerkleed gemeleerd ging vroeg opstaan nog nooit zo soepel!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »