Van Buren Bolsward

1 - 3 van 3 producten

Zes generaties lang aan rijke geschiedenis, kennis van looien en verwerking en handel van schapenvachten en dierenhuiden. Familiebedrijf van Buren Bolsward draagt het bedrijf over van generatie op generatie. Iedere generatie draagt zo weer bij aan innovatie en vernieuwing. Dat het bedrijf al meer dan 160 jaar succesvol is in de industrie is te danken aan de combinatie van modernisering en traditie.

Van Buren Bolsward’s natuurlijke schapenvacht

Een schapenvacht is een natuurlijk en veelzijdig item dat al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn functionaliteit én comfort! Of je een schapenvacht nu in huis gebruikt voor je gezondheid of als decoratie, schapenvachten bieden vele voordelen! Eén van de meest opmerkelijke eigenschappen van een schapenvacht is de natuurlijke warmteregulatie. Schapenvachten hebben een unieke vezelstructuur die op de koude dagen warmte vasthouden en vice versa! Het gebruik van een schapenvacht in huis is dus voor ieder seizoen weggelegd! Is een schapenvacht nog niet genoeg voor jou? Kijk dan ook eens naar een wollen vloerkleed. Een knusse en comfortabele toevoeging op je interieur.

Zachte schapenvachten van van Buren Bolsward

Iedereen kan het gevoel wel beamen. Zacht, comfortabel en aaibaar! Drie fijne eigenschappen van een schapenvacht kleed. De natuurlijke en zachte uitstraling van een schapenvacht wit dragen bij aan een gezellige sfeer in huis. Combineer je schapenvacht met een Japandi vloerkleed en creëer zo je eigen oase van rust en reinheid. Naast de standaard witte kleur schapenvacht heeft van Buren Bolsward ook gekleurde schapenvachten. Leuk voor als je een gezellig en kleurrijk interieur wilt creëren. Wist je dat een schapenvacht een milieuvriendelijk en duurzaam item is? Schapenvachten zijn hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar. Een milieuvriendelijk alternatief voor synthetische kunstvezels! Bij goed onderhoud kunnen schapenvachten jarenlang meegaan zonder het verlies van kwaliteit.

Schapenvacht van Buren Bolsward en gezondheidsvoordelen

Het fijne aan een schapenvacht is dat het naast een decoratieve toevoeging ook nog eens een aantal gezondheidsvoordelen heeft. Een schapenvacht is van nature hypoallergeen. Het natuurlijke materiaal is bestand tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Een schapenvacht kleed is dan ook ideaal voor mensen met astma of allergieën. Een wit schapenvacht heeft een ademend vermogen waardoor het zorgt voor een goede lucht- en vochtcirculatie. Door de vochtcirculatie hebben bacteriën en schimmels minder de kans om te groeien.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!