Wollen vloerkleden weekend

Wollen vloerkleden Deals: 40% korting op wollen vloerkleden! Tijdens de Wollen Weken shop je wollen vloerkleden tegen een heel zacht prijsje. Grijp nu deze kans om jouw huis cosy aan te kleden!

1 - 24 van 84 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4

Haal het in je bol met een wollen vloerkleed! Dit weekend is het wollen vloerkleden weekend! Zeker nu de winter om de hoek staat te wachten om toe te slaan, is het tijd om ons huis winterklaar te maken met een vloerkleed van Volero. En hoe kan dat nu anders dan met het neerleggen van een wollen vloerkleed? Niet alleen biedt een wollen vloerkleed een warme uitstraling, ook biedt het jou een extreem zachte én warme ondergrond. Wist jij dat een wollen vloerkleed meer voordelen heeft enkel dan warmte?

Graag leggen wij jou uit waarom jij dit weekend een wollen vloerkleed moet bestellen!

Een wollen vloerkleed is ontzettend sterk! Wol is een duurzaam materiaal wat na het scheren van de schaap, (bijna) niet wordt behandeld. Hierdoor is het wol erg krachtig. Hoe kan een schaap immers zo goed tegen gevaren in de wei beschermd worden? Door het sterke materiaal en de stevige weeftechniek is jouw wollen vloerkleed gemakkelijk in onderhoud.

Een wollen vloerkleed heeft de prachtige eigenschap dat het een vuilafstotende en zelfreinigende werking heeft. Jouw wollen vloerkleed kan misschien wat vezels afgeven, maar dit is eigenlijk juist een goede eigenschap! Hierdoor is jouw wollen vloerkleed zichzelf aan het reinigen. Net zoals een kat die zichzelf wast. Stofzuig gerust jouw wollen vloerkleed.

Door de neutrale kleuren van een wollen vloerkleed, kan je deze in ieder interieur gebruiken. We kunnen ons wel goed voorstellen dat je wat wilt gaan spelen met vormen en formaten. Doe eens een keer wat anders en kies voor een rond wollen vloerkleed. Je doorbreekt de rechte lijnen, creëert warmte en sfeer en geven jouw voeten ultiem comfort wanneer jij over het vloerkleed loopt.

Ondanks de prachtige neutrale kleuren, kunnen wij ons ook goed voorstellen dat je net even wat extra’s wilt deze winter. Laten we dat nu net voor jou hebben! Een blauw wollen vloerkleed biedt jou warmte, geeft je rust en is de eyecatcher van jouw woning! Net even wat anders en toch hetzelfde gevoel.

Bestel dit weekend jouw wollen vloerkleed bij Volero!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!