Grafisch vloerkleed

Op zoek naar een grafisch vloerkleed? Ontdek dan het ruime aanbod aan grafische vloerkleden! Een grafisch vloerkleed is een waar kunstwerk op de vloer en past perfect bij een modern interieur. Laat je leiden door de mooie lijnen, figuren en patronen!

1 - 24 van 442 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 19

Haal de artistiekeling in jezelf naar boven met een grafisch vloerkleed! Met strakke lijnen of juist sierlijke patronen haal je een waar kunstwerk in huis, dat gelukkig ook nog een praktische functie heeft. Een vloerkleed grafisch patroon is heerlijk zacht en biedt jouw voeten extra comfort. Speciaal voor iedereen die ervan houdt zich met blote voeten door het huis te bewegen! Niks is te gek met een grafisch vloerkleed! De trend van een vloerkleed grafisch patroon is er een die we steeds vaker terug zien. En dat snappen we maar al te goed. Hieronder leggen we graag aan je uit waarom je moet kiezen voor een vloerkleed grafisch patroon. Niks moet natuurlijk, maar hierna ben je gegarandeerd om! 

Een grafisch vloerkleed is een échte eyecatcher

We hebben al eens benoemd dat een grafisch vloerkleed met strakke lijnen of sierlijke patronen een echt kunstwerk is in huis. En gelukkig ook nog vele malen goedkoper dan een Mona Lisa of een exemplaar van Piet Mondriaan. Een fijne bijkomstigheid is dat een grafisch vloerkleed in heel veel interieurstijlen goed tot zijn recht komt. Van modern of klassiek tot aan Scandinavisch. We hebben het al vaker gezegd, maar ook wanneer je besluit jouw huis opnieuw in te richten, kan je een (nieuwe) bestemming vinden voor jouw vloerkleed grafisch patroon. Waar het vloerkleed eerst goed diende in de woonkamer, kan deze vervolgens door als kantoor vloerkleed. Laat je inspireren door de mooie lijnen en patronen en laat je geest de vrije loop. Hoppa, daar komen alle geweldige, nieuwe ideeën!

(A)-symmetrie met een vloerkleed grafisch patroon

Bij sommige interieurstijlen kunnen we ons goed voorstellen dat je die stijl ook wilt aanhouden in het vloerkleed. De rechte lijnen van een woonruimte kan je met een geruit vloerkleed ook meenemen in het vloerkleed. Strakke lijnen of juist een asymmetrisch vloerkleed; een fijn vloerkleed dat erg goed past binnen het Scandinavische interieur, maar ook in heel veel andere interieurs. Ga je toch liever voor abstract? Dan past een geometrisch vloerkleed helemaal in jouw straatje. Lijnen, vlakken, vierkanten, cirkels of driehoeken. Geometrische vloerkleden zijn er in veel verschillende designs.

Breek de rechte lijnen van een grafisch vloerkleed

Wist je dat je met een rond vloerkleed ook gemakkelijk de rechte lijnen van een ruimte kan breken? Door eens een keer een rond vloerkleed te nemen, breng je een speels effect aan en maak je de ruimte optisch ruimer. Een rond vloerkleed met een grafisch patroon is een echte eyecatcher en geeft jouw huis net dat beetje extra jus. Haal die verborgen creatieveling in je naar boven of laat die uitgesproken artistiekeling juist nog luider spreken. Een vloerkleed grafisch patroon is voor iedereen!

Is de keuze voor een grafisch vloerkleed toch moeilijker dan gedacht? Laat je inspireren door onze Top 10 Grafische vloerkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!