Abstract vloerkleed

Een abstract vloerkleed is te vergelijken met een kunstwerk, maar dan als verrijking voor op de grond. Vanuit ieder standpunt lijkt het vloerkleed uniek. Er is keer op keer wel iets nieuws te ontdekken! Ontdek nu onze abstracte vloerkleden!

97 - 120 van 336 producten
3 4 5 6 7 ... 14

Een abstract vloerkleed is te vergelijken met een kunstwerk, maar dan als verrijking voor op de grond. Vanuit ieder standpunt lijkt het vloerkleed weer iets nieuws op te brengen. Er is keer op keer wel iets nieuws te ontdekken! Zoals je vroeger weleens naar de wolken tuurde en een konijn leek te herkennen.. of was het toch een draak? Kortom, met een abstract vloerkleed haal je een artistieke sfeermaker in huis waar je flink op los kunt fantaseren!

Abstract vloerkleed: wat is het?

Een vloerkleed abstract is te herkennen aan het feit dat het ontwerp volledig vrij te interpreteren is. Deze geometrische vloerkleden hebben vaak een spel van lijnen, vrije vormen of kwaststreken om het kleed te versieren. Hoewel minimalisme haar intrede heeft gemaakt, zal de abstracte woonstijl nooit verdwijnen uit het interieurbeeld. En dat is maar goed ook! Een vloerkleed met abstracte ontwerpen zal altijd trendy zijn. Het voordeel van een kunstobject en vloerkleed in één, is dat deze comfort biedt en heerlijk zacht is aan de voeten. Win-win als je het ons vraagt! 

Soorten vloerkleed abstract

Een vloerkleed abstract is er in veel verschillende soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld vloerkleed abstract met vegen of vormen die door elkaar heen lopen. Er is een donkere vloerkleed abstract of juist lichte. Een licht vloerkleed abstract past bijvoorbeeld perfect in een modern of minimalistisch interieur. En een donker vloerkleed abstract past bijvoorbeeld goed bij een industrieel interieur. Een voerkleed abstract met meerdere vormen is een echte eyecatcher in een minimalistisch interieur. Een vloerkleed abstract is een echt kunstwerk voor op de vloer. Een vloerkleed abstract met kleuren die in elkaar overgaan is een voorbeeld van een kunstwerk op je vloer.

De kracht van een vloerkleed abstract

Laat je intrigeren door de belevingswereld van de ontwerper. Een vloerkleed abstract biedt de waarnemer een inkijkje in de artistieke expressie van de maker. Bijzonder, vind je niet? Hierdoor hebben abstracte vloerkleden de bijzondere eigenschap dat ze een ruimte meteen een stuk kunstzinniger en persoonlijker maken. De vaak asymmetrische en kleurrijke patronen voegen een extra dimensie toe aan een ruimte. Op zoek naar exclusiviteit? Wellicht is een design vloerkleed wel iets voor jou! Abstracte vloerkleden zijn er in allerlei soorten en designs. Van uitgesproken creaties tot meer ingetogen varianten. Welk abstract kies jij? 

Abstracte vloerkleden in verschillende interieurs

Over het algemeen doet een vloerkleed abstract het bijzonder goed in een modern interieur. De eigenzinnige ontwerpen zorgen voor meer levendigheid en vormen een mooi contrast met strakke lijnen. Neem ook eens een kijkje bij onze moderne vloerkleden! Tegenwoordig zien we steeds meer dat verschillende interieurstijlen met elkaar gecombineerd worden. Een vloerkleed waarbij de abstracte patronen bestaan uit subtiele uitsneden, kan een Scandinavisch interieur een enorme boost geven. Net zoals een abstract vloerkleed geen regels heeft, zijn er geen regels verbonden aan het toepassen en combineren van abstracte vloerkleden. Je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt!

Laat je nu inspireren door onze Top 10 Abstracte vloerkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!