Top 10 Abstracte vloerkleden

Met een vloerkleed uit de Top 10 Abstracte vloerkleden haal jij een waar kunstwerk in huis. Niet om aan de muur te hangen of in de vitrinekast te zetten, maar om op de grond neer te leggen! Met een abstract vloerkleed zorg je voor een persoonlijke touch!

1 - 10 van 10 producten

Met een vloerkleed uit de Top 10 Abstracte vloerkleden haal jij een waar kunstwerk in huis. Niet om aan de muur te hangen of in de vitrinekast te zetten, maar om op de grond neer te leggen! Kunst kan op vele verschillende manieren worden geuit. Zo ook dus met een abstract vloerkleed op de grond!

Populaire abstracte vloerkleden

Het toevoegen van onze populaire abstracte vloerkleden aan je interieur zorgt voor een kleurrijke en knusse sfeer. Je raakt er niet op uitgekeken! Telkens word je van verschillende standpunten weer verrast door jouw nieuwe vloerkleed. De keuze om te gaan voor meer kleur of een subtieler kleurencontrast is geheel aan jou! Ga je bijvoorbeeld toch liever voor zachte pasteltinten? Welke kleur je ook kiest, onze abstracte vloerkleden zorgen gegarandeerd voor een sfeervolle, persoonlijke touch in huis!

Top 10 Abstracte vloerkleden

Het design van een abstract vloerkleed kan vrij geïnterpreteerd worden. Een abstract vloerkleed bestaat vaak uit geometrische vlakken, lijnen, kwaststreken en vrije vormen. Zo behoort de Field collectie tot één van onze meest populaire abstracte vloerkleden. Deze vloerkleden bestaan uit een golvend patroon met een kleuroverloop van donker naar licht. Ook de Strong collectie behoort tot onze hardlopers. Deze vloerkleden zijn versierd met kwaststreken in verschillende kleuren, waarbij de vervaagde look zorgt voor extra karakter. Alsof Piet Mondriaan of Willem de Kooning hun pencelen over het vloerkleed hebben laten glijden. Klinkt een design vloerkleed als muziek in de oren? Bekijk het assortiment!  

Best verkochte abstracte vloerkleden

Onze best verkochte abstracte vloerkleden kunnen  perfect gebruikt worden als industrieel of modern vloerkleed. Maar ook in een klassiek interieur kan een abstract element goed tot zijn recht komen. Eén ding is in ieder geval zeker. Met onze best verkochte abstracte vloerkleden zit je goed! Wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet, bieden we je graag een reikende hand! Wij hebben namelijk het meeste werk al voor je gedaan. Laat de creatieveling in je los en laat je keer op keer inspireren door jouw nieuwe sfeermaker.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!