Vloerkleden Sale - Nu 30 % korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - Nu 30 % korting op heel veel vloerkleden

Kom tot rust met een vloerkleed aardetinten en geef je interieur sfeer en warmte! Aardetinten zijn kleuren die terugkomen in de natuur, zoals bruin, taupe, beige, terracotta en zand. Vaak worden aardetinten gebruikt als basiskleur in een interieur, omdat ze met bijna elke andere kleur gecombineerd kunnen worden. Een vloerkleed aardetinten is dan ook een fijne basis die veel mogelijkheden biedt! 

Down to earth met een vloerkleed aardetinten

Aardetinten hebben een rustgevende werking, omdat we deze kleuren al snel associëren met de natuur. Een vloerkleed aardetinten is dan ook dé ster in Scandinavische en Japandi interieurs. Dit zijn steeds populairder wordende woonstijlen die draaien om minimalisme en simplisme. In dergelijke interieurs wordt er veel gewerkt met neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Een vloerkleed aardetinten blendt perfect in het natuurpalet en brengt een aangename warmte met zich mee. Een vloerkleed aardetinten kan zo uitgesproken zijn als je zelf maar wilt. Kies voor een terracotta vloerkleed voor een opvallende look of ga voor een ingetogen ton-sur-ton inrichting met een beige vloerkleed. Daarnaast heb je de keuze uit effen vloerkleden of vloerkleden met een print. Voor ieder wat wils dus!

Rust in de slaapkamer met een vloerkleed aardetinten

Door het ontspannen effect van aardetinten kan een vloerkleed aardetinten ook in de slaapkamer neergelegd worden. Een neutrale kleur vloerkleed in de slaapkamer zorgt ervoor dat je rustig kan unwinden voor het slapengaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een creme vloerkleed. Met name hoogpolige vloerkleden zijn een waar genot in de slaapkamer. Naast extreme zachtheid geeft een hoogpolig vloerkleed ook extra warmte af, wat erg fijn is in de wintermaanden!

Vloerkleed aardetinten voor binnen en buiten

Ook is er voor de liefhebbers een vloerkleed aardetinten voor buiten! Om dan helemaal in de nature trend te blijven, kan je kiezen voor een jute buitenkleed. Een buitenkleed geeft de lounge of de buiten eethoek extra sfeer. Niet alleen voor de tuin, maar ook voor op het terras of balkon! Ontdek de buitenkleden in verschillende formaten!

Weet jij al voor welk vloerkleed aardetinten je gaat of zie je door de bomen het bos niet meer? Neem dan een kijkje bij onze Top 10 Vloerkleden Aardetinten en laat je inspireren!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »