Top 10 Aardetinten vloerkleden

Houd jij ook zo van de natuur? Haal de natuur in huis met onze 10 bestverkochte aardetinten vloerkleden! Wij helpen jou met het vinden van een passend vloerkleed met onze Top 10 Aardetinten vloerkleden.

1 - 10 van 10 producten

De kleuren uit het aardetinten palet zie je in veel interieurs steeds vaker terug. Dat is ook niet zo gek! De neutrale kleuren uit dit palet zorgen voor rust, warmte en zijn gemakkelijk te combineren. In deze Top 10 Aardetinten vloerkleden hebben we de populairste vloerkleden voor jou op een rijtje gezet!

Een vloerkleed aardetinten is veel meer dan alleen bruin. De kleuren uit het aardetinten palet komen van natuurlijke elementen als aarde, steen, zand en klei. De kleuren bruin, beige, taupe en zand vallen onder meer onder dit kleurenpalet. In deze top 10 Aardetinten vloerkleden kom je alles te weten over deze kleur vloerkleed.

Top 10 Aardetinten vloerkleden woonstijl

Aardetinten geven je interieur een warme en natuurlijke uitstraling. Dit past geheel in de Scandinavische woonstijl, die gekenmerkt wordt door neutrale kleuren en simpele designs. Een beige vloerkleed is erg populair in een Scandi interieur. Ook in een landelijk interieur voelt een vloerkleed aardetinten zich als een vis in het water. Deze woonstijl staat voor buiten naar binnen halen met natuurlijke materialen en kleuren. Een taupe vloerkleed past helemaal in dit plaatje. Dit versterk je door te kiezen voor vloerkleden die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals wol en jute. Natuurlijke materialen en aardetinten halen het beste in elkaar naar boven! Ook in een industrieel interieur komen aardetinten goed tot hun recht. Kies voor een effen vloerkleed aardetinten of ga voor een vintage design met medaillon of patchwork.

Top 10 Aardetinten vloerkleden combineren

Aardetinten zijn ook goed te combineren met kleuren buiten het natuurpalet. Zo kan een blauw vloerkleed heel goed met aardetinten gecombineerd worden. Het geeft een interieur een kleurrijke boost. Andere kleuren die heel goed samengaan met aardetinten zijn zwart, goud en koper. Door aardetinten te combineren met kleur breng je meer balans in huis. Zo kan je een gekleurde bank of muur goed combineren met een aardetint vloerkleed om het geheel wat te nuanceren.

Voordelen van een vloerkleed aardetinten

Vloerkleden brengen van zichzelf al warmte en sfeer mee in huis. Een vloerkleed aardetinten doet dat nog net ietsjes meer. Aardetinten zijn namelijk warme kleuren uit de natuur. Denk maar eens aan de kleuren van een milde herfstdag. Tijdens een wandeling in het bos kom je de prachtigste kleuren tegen van gekleurde bladeren, wilde paddenstoelen en kastanjes. Aardetinten zijn tijdloos, passen in ieder interieur en doen denken aan de natuur. Wat wil je nog meer?

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!