Blaze vloerkleden

Wanneer je kiest voor een Blaze vloerkleed ervaar je de warmte en luxe die het kleed uitstraalt. Een vloerkleed uit collectie Blaze is een schitterende toevoeging die jouw interieur naar een hoger niveau tilt!

1 - 11 van 11 producten

Warm, sfeervol en luxe. Er zijn geen betere kenmerken die FRAAI | Home & Living Blaze beter kunnen omschrijven. Een vloerkleed uit collectie Blaze is een waardevol en zacht item om aan je interieur toe te voegen! Dankzij de gemêleerde uitstraling kan een vloerkleed uit collectie Blaze perfect worden neergelegd in een art-deco, hotel chique of luxe interieur. Ben je zelf meer fan van een moderne inrichting? Dan staat vloerkleed Blaze ook zeker niet verkeerd!

-  Maar liefst 50mm hoog!
-  Heerlijk zacht
-  Luxe uitstraling

Warm vloerkleed Blaze

De lichte kleuren zorgen ervoor dat de Blaze vloerkleden makkelijk te stijlen zijn en luxe uitstralen. Heb jij bijvoorbeeld veel beigetinten in je interieur, kijk dan naar het Blaze vloerkleed in de kleur creme/wit. Door de hoge pool voegt het kleed naast sfeer ook warmte toe tijdens de koudere dagen. De Blaze vloerkleden hebben een poolhoogte van maar 50mm! Dat zijn maar liefst 5 hele centimeters zachtheid en comfort. Wist je al dat vloerkleden met een poolhoogte van minimaal 30mm en een zacht uiterlijk niet alleen hoogpolig worden genoemd? Shaggy vloerkleden staan om deze twee kenmerken bekend!

Luxe vloerkledencollectie Blaze

De poolhoogte van 50mm maakt al dat jij de luxe krijgt om je voeten heerlijk te warmen aan het vloerkleed. Daar doen we graag nog een schepje bovenop! Vloerkledencollectie Blaze is gemaakt van de kunststofcombinatie polyester en polypropyleen. Twee fantastische materialen die maken dat synthetisch vloerkleed Blaze makkelijk te onderhouden is. Het schoonmaken is een makkie en in een handomdraai gedaan. Ondanks dat het een hoogpolig vloerkleed is, kan je eenvoudig met je stofzuiger je Blaze vloerkleed schoonmaken. Tijdens de productie van het vloerkleed is de opstaande pool open ‘getwist’ waardoor de garen dikker zijn en hierdoor automatisch het vloerkleed een vollere en rijkelijke uitstraling heeft gekregen. De mooie glans maakt dat vloerkleed Blaze direct een luxe uitstraling toevoegt aan je interieur.

Zachte vloerkleden met Blaze

Oke, we kunnen er maar niet over ophouden. De vloerkleden uit collectie Blaze zijn enorm zacht en fijn om op te lopen. We konden het dan ook niet laten om vloerkledencollectie Blaze in meerdere kleuren in rechthoek, rond én ovaal te laten produceren. Zo is er voor ieder wat wils! Uiteraard kan het voorkomen dat vloerkleden collectie Blaze niet helemaal jouw ding is. Wees niet getreurd. FRAAI | Home & Living heeft meerdere collecties waar vast en zeker een passend vloerkleed voor jou tussen zit. Ben je fan van shaggy vloerkleden? Kijk dan eens naar onze Grace vloerkleden! Een collectie die bestaat uit shaggy vloerkleden met een bijzondere structuur.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!