Grace vloerkleden

Grace; een elegante collectie shaggy vloerkleden van het merk FRAAI. De naam van deze collectie is niet voor niets ‘Grace’, wat de vertaling is voor elegantie. Een handgeweven vloerkledencollectie waar luxe en elegantie samenkomen in jouw interieur.

1 - 6 van 6 producten

Grace; een elegante collectie shaggy vloerkleden van de FRAAI | Home & Living collecties. Een handgeweven vloerkledencollectie waar luxe en elegantie samenkomen in jouw interieur. De naam van deze collectie is niet voor niets ‘Grace’, wat de vertaling is voor elegantie. De glanzende details in dit shaggy vloerkleed en het gebruik van garens in verschillende diktes, zorgen voor een luxueuze uitstraling. Daarnaast ben je met dit vloerkleed ruim voorzien van comfort. De garen zijn dicht op elkaar geweven, wat maakt dat het vloerkleed niet alleen vol en dik oogt, maar ook heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte aanvulling op een modern of hotel chique interieur, of juist een manier om luxe en elegantie toe te voegen.

-  Zacht
-  Vol en dik
-  Luxe uitstraling

Shaggy vloerkleden Grace

Door de neutrale kleuren in de collectie Grace zijn de kleden makkelijk te combineren met andere meubels in jouw woonruimte. De kleuren groen, grijs en wit zijn aardse tinten en momenteel erg populair. De combinatie van kleuren en glans zorgt voor een unieke look. Naast de verschillende kleuren, heeft deze hoogpolige vloerkleden collectie zowel rechthoekige als ronde varianten om uit te kiezen.

Waarom een Grace vloerkleed

Waarom zou je naast de luxe uitstraling kiezen voor dit shaggy vloerkleed van de collectie Grace? Een synthetisch vloerkleed is makkelijk te reinigen, zowel met de stofzuiger als met water en een mild schoonmaakmiddel. Oogt jouw vloerkleed na verloop van tijd wat ingelopen? Door te stofzuigen met een hoge zuigkracht krijg je de garen weer mooi omhoog. Zo simpel is het! Daarnaast slijt kunstvezel niet snel, waardoor je lang plezier kunt ervaren van dit vloerkleed. Ook behoudt polyester goed zijn kleur. Kortom, shaggy vloerkleed Grace is een mooie, langdurige en praktische keuze voor jouw woonruimte!

Grace: vloerkleed glans en luxe

Waar jij de Grace shaggy vloerkleden neerlegt is helemaal aan jou. Het kan een aanwinst zijn voor de woonkamer, vanaf de bank met je voeten in het zachte en mooie kleed. Of als je in de ochtend uit bed komt en als eerste op dit warme, volle kleed stapt. Kenmerkend voor de vloerkleden collectie Grace zijn de verschillende garens en kleuren die gebruikt zijn bij het weven van dit vloerkleed. Kies een vloerkleed uit de collectie Grace en tover jouw huis om tot een ruimte vol elegantie, warmte en luxe. Liever een glans vloerkleed in een effen kleur? Bekijk de Glorious vloerkleden collectie bestaande uit zachte, luxe vloerkleden. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!