Porto buitenkleden

Breng het fijne, zomerse gevoel van Porto naar je toe met de nieuwe buitenkleden collectie van FRAAI | Home & Living. Met een buitenkleed uit collectie Porto kan jij samen met je geliefde genieten van een zwoele zomeravond.

1 - 9 van 9 producten

Als wij het woord ‘Porto’ benoemen, dan denk je hoogstwaarschijnlijk al aan rode port, de stad Porto, maar tegenwoordig ook jouw nieuwe buitenkleed Porto! Hoor je dat nu goed? Buitenkleed Porto? Ja zeker! Net zoals de stad Porto ook zich in de buitenlucht bevindt, kan jouw nieuwe Porto buitenkleed dat ook. Wij leggen je graag uit waarom!

-  Sfeervol
-  Geschikt voor binnen en buiten
-  Onderhoudsvriendelijk 

Buitenkledencollectie Porto in het gemak

Naar Porto afreizen is misschien wat omslachtig wanneer jij wilt genieten van gezelligheid, lekker eten en het wat warmere weer. FRAAI | Home & Living heeft daarom dan ook een nieuwe collectie buitenkleden laten ontwikkelen waarmee jij (bijna) hetzelfde gevoel in huis krijgt, of eigenlijk beter gezegd; tuin! Met een eigen team, gespecialiseerd in het opspeuren van de laatste trends, is outdoor vloerkleed Porto ontworpen en geproduceerd. Kan buitenkleed Porto wel echt buiten blijven liggen? Ja, dat kan écht! Buitenkleed Porto is gemaakt van zowel polyester als polypropyleen. Twee synthetische vezels die elkaar versterken en maken dat Porto dag en nacht buiten kan blijven liggen. Het zou immers gek zijn als ook de stad Porto niet tegen een spatje regen kan.

Zomers gevoel met buitenkleed Porto

Naast dat buitenkleed Porto je al een zomers gevoel geeft wanneer het in je tuin ligt te pronken, geeft het design en de kleur van Porto jou ook dit gevoel. Collectie Porto bestaat uit verschillende vormen, maten, kleuren en patronen welke een warme uitstraling geven aan je tuin of balkon. Zo geeft rond buitenkleed Porto jouw buitenruimte een optische vergroting en geeft Porto Lines een speels uiterlijk. Wist je dat je met rond buitenkleed Porto ervoor zorgt dat jouw hoekige tuinmeubelen op een bijzondere wijze met elkaar worden verbonden? Stap buiten je comfortzone en kies voor een ronde variant. Collectie Porto is verkrijgbaar in de kleuren crème, lichtgrijs en terra. Drie bijzonder neutrale kleuren welke met vele andere kleuren kan worden gecombineerd. Kies je liever voor een wat meer Oosters design of wat lichtere pastelkleuren, dan heeft het merk FRAAI voor jou nog andere buitenkleden collecties. De Summer buitenkleden bevatten gezellige en zomerse prints waar jij zelfs in de winter vrolijk van wordt! 

Groot of klein buitenkleed Porto in huis

Met meer dan 2 ton aan inwoners heb je natuurlijk wel een groot oppervlakte nodig om iedereen te kunnen laten wonen. Nu kan een buitenkleed natuurlijk niet zo groot als de stad Porto zelf worden, maar kunnen we wel stellen dat collectie Porto verkrijgbaar is als XXL buitenkleed! Een extra groot buitenkleed waar jij het gemak van kan ondervinden. Een zachte ondergrond, gemakkelijk te reinigen en een groot oppervlakte wat gezellig is aangekleed. Leg het buitenkleed bij jouw mega zithoek en jij geniet gegarandeerd van een rustige middag op je loungebank.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!