Oliver vloerkleden

Voeg net dat extraatje warme luxe toe aan jouw interieur met de bolletjes Oliver vloerkleden gemaakt van hoogwaardig wol. Wol houdt je warm in de winter en verkoeld in de zomer. Het hele jaar bezuinigen op de energie rekening met een Oliver vloerkleed!

1 - 2 van 2 producten

Oliver vloerkleden van FRAAI | Home & Living zijn voor iedereen die last heeft van koude voeten een must. Echter zorgen wollen vloerkleden niet alleen voor warme voeten in de winter, ook voor verkoeling in de zomer! De Oliver vloerkleden zijn namelijk gemaakt van 100% hoge kwaleit wol. Een vloerkleed wat gemaakt is van wol heeft een isolerende werking. Dit betekent dat je dus zoals wij al eerder benoemde het hele jaar kan bezuinigen op de energierekening!

-  Warmte regulerend
-  Energie besparend
-  100% wol

Ervaar de gemakken van wol met een Oliver vloerkleed!

Een wollen Oliver vloerkleed heeft uiteraard meer voordelen dan alleen warmte regulerend. Wol is namelijk een bijzondere stof die vuil en water afstoot, zijn vorm behoudt en zichzelf reinigt. Ja, je leest het goed! Het vloerkleed reinigt zichzelf! Dit komt doordat er lanoline in de wol zit. Lanoline is anders genoemd het natuurlijke wolvet wat er voor zorgt dat het vuil/water waterafstotend en zelfreinigend is. Alsof er nog niet genoeg voordelen waren kan je het Oliver vloerkleed als er kruimels op zijn gevallen gemakkelijk schoonmaken met de stofzuiger!

Wollen vloerkleden voor elke hoek in huis

Kan je geen groot wollen vloerkleed kwijt? Geen probleem! Misschien dat de andere maat vloerkleed waarin de collectie Oliver beschikbaar is wel past! Het Oliver vloerkleed is verkrijgbaar in de maten: 160x230cm en 200x300cm. Zo kan je het vloerkleed precies afstemmen op de grootte van de plek waar je het Oliver vloerkleed wilt stylen! 

Excentriek vloerkleed Oliver voor ieder huishouden

Het vloerkleed Oliver is een unieke verschijning met verschillende kleuren erin verwerkt. Dit betekend dat je het vloerkleed makkelijk kunt combineren in ieder interieur! De Oliver vloerkleden zijn namelijk gemaakt met een unieke bolletjes weeftechniek, dat zorgt ervoor dat het Oliver vloerkleed een speelse uitstraling heeft! De Oliver vloerkleden hebben een dikte van maar liefst 20mm! Dat betekend 20mm aan warmte in de winter en 20mm aan verkoeling in de zomer! Deze bijzondere weeftechniek is ontstaan in de oorlog. Met de weeftechniek werden er namelijk dekens gemaakt zodat je lekker warm bleef. Wol is immers warmte regulerend en houdt je geheid warm of je nou op of onder het vloerkleed ligt! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!