Giselle vloerkleden

Moderne en stijlvolle vloerkleden van enorm goede kwaliteit! Neem een kijkje in deze collectie vloerkleden die bestaat uit neutrale kleuren en subtiele vormen die elke ruimte aanvullen.

1 - 6 van 6 producten

Ontdek de collectie Giselle vloerkleden van FRAAI Collecties. Handgemaakt van 100% hoogwaardig wol, zijn deze wollen vloerkleden een unieke toevoeging in het interieur. Deze vloerkleden met 3D effect zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het hoogteverschil in de vloerkleden zorgt voor een moderne uitstraling en laat deze unieke collectie stralen.

  • 100% wol
  • Isolerende werking
  • Uniek hoog-laag effect

Giselle vloerkleden: modern, maar toegankelijk

De vloerkleden van onze Giselle collectie zijn eigentijds en abstract. Wat Giselle echt opvallend maakt, is het gebruik van hoogteverschillen bij het creëren van deze kleden, met een poolhoogte variërend van 3 tot 5 mm. Dit verschil is extra zichtbaar bij natuurlijk licht. Plaats je Giselle vloerkleed in de buurt van een raam en zie de geometrische patronen tot leven komen. De kleuren in deze collectie zijn neutraal, waardoor ze goed passen in diverse interieurstijlen. De perfecte combinatie van een modern vloerkleed dat toegankelijk is voor diverse interieurs.

Voordelen van wollen vloerkleed Giselle

Giselle vloerkleden zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook praktische voordelen. Vervaardigd met hoogwaardige wol, zijn deze kleden niet alleen slijtvast en kleurvast, maar ook uiterst comfortabel voor je voeten. De zorgvuldige weving en de extra versterkende katoenen achterzijde garanderen duurzaamheid. Met een gewicht van 2800 gram per vierkante meter blijft de Giselle stevig op zijn plaats liggen, zonder verschuivingen. Bovendien hebben wollen vloerkleden een isolerende eigenschap, wat vooral tijdens koude dagen een groot voordeel biedt.

Welk Giselle vloerkleed bij jou thuis?

Haal de prachtige collectie Giselle vloerkleden in huis en geniet dag in, dag uit van een prachtig vloerkleed. Met verschillende maten biedt de collectie een veelzijdigheid die zich aanpast aan jouw behoeften. Ben je overtuigd van de voordelen van een wollen vloerkleed? Ontdek meer collecties, waaronder de Feline vloerkleden, met een mooie bolletjesstructuur.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!