Feline vloerkleden

Een waardevolle toevoeging aan jouw interieur! Wollen vloerkleed Feline brengt niet alleen warmte met zich mee, maar geeft jouw interieur een nieuwe sfeer en biedt jouw voeten een heerlijk zachte ondergrond. Shop nu jouw nieuwe Feline vloerkleed!

1 - 22 van 22 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken

Een vloerkleed uit de Feline collectie is een ware toevoeging aan jouw interieur. Feline behoort tot het merk FRAAI | Home & Living en behoord tot een van onze wollen vloerkleden. Door het bijzondere materiaal en het subtiele kleurenpalet geeft vloerkleed Feline jouw interieur direct een Scandinavisch sfeertje. We leggen je ook maar al te graag uit waarom jij moet kiezen voor een vloerkleed Feline. Het vloerkleed biedt namelijk niet alleen warmte en een knusse sfeer, het heeft nog vele andere voordelen!

-  Antistatisch
-  Isolerende werking
-  Comfortabel

Sierlijk Feline vloerkleed

Zoals we het eerder al een beetje hebben benoemd, bestaat collectie Feline uit wollen vloerkleden met een gevlochten structuur. Deze prachtige structuur is ontstaan door de handmatige vlechttechniek waarbij de vezels dusdanig krachtig in elkaar zijn gezet. Dit maakt vloerkleed Feline ijzersterk en slijtvast! Het wollen materiaal is dusdanig sterk in elkaar geweven dat het bijna onmogelijk is om de vezels uit elkaar te halen. Gelukkig zorgt de vlechttechniek niet alleen voor een sterke structuur. Het materiaal wol heeft hier ook zeker een aandeel in! De krachtige eigenschap is hetzelfde net zoals dat de wollen vacht de schaap tegen gevaar beschermd.

De voordelen van vloerkleed Feline

We hebben nog maar het tipje van de sluier gegeven van alle voordelen dat het wollen materiaal met zich meebrengt. Het materiaal wol is niet alleen ijzersterk en mooi om naar te kijken, het reguleert ook nog eens de temperatuur!  Wie denkt dat een wollen vloerkleed enkel geschikt is voor de winter, komt bedrogen uit. Uiteraard komt het vloerkleed ook prachtig tot zijn recht in de winter, maar in de zomer misstaat het ook zeker niet! Door de warmte regulerende functie, past de temperatuur van het vloerkleed zich aan, aan de temperatuur van de omgeving. Ideaal toch? Daarnaast heeft het wollen materiaal nog twee bijzondere voordelen: water- en vuilafstotend en zelfreinigend! Mocht er toch nog een koekkruimel tussen de vezels vallen, wordt dit uiteindelijk gemakkelijk naar buiten gewerkt. Hoe graag we het ook zouden willen, is het helaas niet mogelijk om een vloerkleed voor altijd mooi te houden. Daar heeft FRAAI wat op bedacht! Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de uitstraling en sfeer van jouw wollen vloerkleed, is er een vloerkleed ontwikkeld dat lang mee gaat. Hoe dan? De vloerkleden collectie Wise zijn dubbelzijdig te gebruiken! Ben je de ene kant zat, draai je het vloerkleed gemakkelijk om! 

Groot (en klein) plezier van Feline vloerkleed

Een wollen vloerkleed heeft betreft het materiaal al vele voordelen. Met de Feline collectie heb jij ook nog eens het voordeel dat een vloerkleed in vrijwel ieder formaat te verkrijgen is. Wij weerhouden graag niemand van een wollen vloerkleed. Voor de kleinste tot de grootste ruimtes hebben wij een geschikt formaat zodat jij kan genieten van jouw nieuwe Feline vloerkleed. Voorzie jij jouw neutrale, maar o zo schattige babykamer van een Feline vloerkleed, komt een rond vloerkleed ∅100cm al prachtig tot zijn recht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!