Brilliant vloerkleden

Briljant als dat de collectie is, maak jij een hele slimme zet door een Brilliant vloerkleed in huis te halen! Met een elegant en luxueus uiterlijk brengt wollen vloerkleed Brilliant een stijlvolle sfeer met zich mee.

1 - 7 van 7 producten

De naam windt er in ieder geval geen doekjes om. Collectie Brilliant van FRAAI | Home & Living is er één uit duizenden! Met zijn prachtige materiaal en gedetailleerde weeftechniek heeft wollen vloerkleed Brilliant een verfijnde uitstraling. Niet alleen oogt het vloerkleed elegant, het geeft je interieur ook een luxueuze uitstraling. De vloerkleden uit de Brilliant collectie zijn gemaakt van 100% wol. Zo heb jij een luxueus, duurzaam en natuurlijk vloerkleed in huis.

-  100% wol
-  Dubbelzijdig en isolerende werking
-  Water- en vuilafstotend

Voor altijd Brilliant vloerkleed

Wanneer het winterse weer zijn opmars maakt in het najaar, gaan we al snel genoeg onszelf warmer kleden en onze woningen winterklaar maken. Hierbij komen de wollen truien weer vooraan in de kast te hangen, komen knusse woonaccessoires van zolder af en willen we soms niets liever dan de hele dag op de bank liggen. Gezellig onder een zacht dekentje, een kopje thee en je favoriete tv-programma. De uitstraling van jouw warme, winterse interieur maak je compleet met een Brilliant wollen vloerkleed.

Leef je liever gister dan vandaag en kan je niet wachten tot het winterse seizoen begint, maar ben je bang dat een wollen vloerkleed in de zomer veel te warm is? Wij halen je uit deze illusie! Je ziet namelijk ook geen oververhitte schapen in de wei staan met doorweekt wol van het zweet. Huh, hoe is dit mogelijk?! De wollen vacht heeft een bijzondere temperatuur regulerende werking! Tijdens de warme zomermaanden werkt de Brilliant verkoelend en in de winterperiode juist verwarmend. Wat is het toch een Brilliant vloerkleed!

Vloerkleed Brilliant is zacht en bijzonder

Een fijne manier van wakker worden kan door middel van het neerleggen van Brilliant als slaapkamer vloerkleed. Beeld je eens in dat jij op een koude winternacht wakker wordt omdat je kleine peuter een nachtmerrie heeft en je je blote voeten direct op de koude vloer plaatst. Gun jezelf en je voeten een fijne en warme ondergrond en loop nog heel even op een wolkje. Vloerkleed Brilliant is met de hand geproduceerd en heeft een bijzondere, wat grove structuur. Ga je toch liever voor een minder robuuste structuur? Dan zijn de Wise vloerkleden perfect voor jou. Collectie Wise bestaat uit kleine bolletjes die nauw op elkaar staan.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!