Aicha vloerkleden

Collectie Aicha bestaat uit prachtige berber vloerkleden die zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig wol. Dankzij de neutrale en zachte kleuren passen de Aicha vloerkleden perfect in een landelijk of Scandinavisch interieur.

1 - 8 van 8 producten

Vol en zacht. Twee belangrijke eigenschappen die deze collectie van FRAAI | Home & Living kenmerken. Collectie Aicha bestaat uit prachtige berber vloerkleden die zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig wol. Dankzij de neutrale en zachte kleuren passen de Aicha vloerkleden perfect in een landelijk of Scandinavisch interieur. Heb jij een industrieel interieur? Dan staat vloerkleed Aicha ook zeker niet verkeerd! 

-  Berber vloerkleed
-  100% natuurlijk
-  Vol en dik vloerkleed

Berber vloerkleed Aicha

Berber vloerkleed Aicha biedt een aangename, zachte ondergrond voor je voeten én brengt een warme ambiance in je interieur. De Aicha vloerkleden zijn gemaakt van 50% (hoogwaardig) wol en 50% viscose. Of het gek is om een wollen vloerkleed in de zomer neer te leggen? Het tegendeel is waar! Het wollen materiaal heeft namelijk de eigenschap om temperatuur te reguleren. Het vloerkleed werkt verwarmend in de winter en verkoelend in de zomer. Hierdoor kan jij het hele jaar door genieten van vloerkleed Aicha. 

Aicha vol wollen vloerkleed

Mocht je aan een wollen vloerkleed denken, dan kan het zo zijn dat er een schaap je gedachten passeert. Een schaap met een dikke vacht. Hmmm, zo zacht en vol. Aicha doet daar niet aan onder! Berber vloerkleed Aicha heeft een opstaande pool met een hoogte van 20mm. De poolhoogte in combinatie met de dichtheid van de pollen maakt dat wollen vloerkleed Aicha een dik en vol vloerkleed is waar je comfortabel overheen kan lopen of op kan liggen. Om materiaalgebruik ligt Aicha ook niet verlegen. Met een gewicht van 4,59kg/m² is vloerkleed Aicha een gewichtig vloerkleed dat perfect op zijn plek blijft liggen! 

Royaal Aicha vloerkleed

Vloerkleed Aicha is een waardevolle toevoeging aan je interieur wanneer je op zoek bent naar een duurzaam en warm vloerkleed! De zachtheid, dikheid en de prachtige gemêleerde kleuren die in het vloerkleed zijn verwerkt, maken dat het vloerkleed in iedere ruimte van jouw woning tot zijn recht gaat komen. Ben je op zoek naar een hogere poolhoogte? Dan heeft FRAAI uiteraard voor jou een passend alternatief. Bekijk eens de collectie Royal vloerkleden. De vloerkleden uit collectie Royal zijn een koninklijke toevoeging aan je interieur en hebben een poolhoogte van maar liefst 50mm!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!