Woonkamer vloerkleed

Welk interieurblad je ook opent er ligt altijd een vloerkleed in de woonkamer. Waarom? Het maakt je woonkamer één geheel en geeft een ruimte stijl. Geef je meubels een compliment.

49 - 72 van 2444 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 102

Welk vloerkleed woonkamer past bij jou?

Een woonkamer, voor veel mensen hét middelpunt van hun huis. Lekker met de voetjes op de bank tv kijken of juist de plek om af te spreken met vrienden of familie. De woonkamer.... wat is het toch een fijne plek. En of je qua styling van je woonkamer nu gaat voor een fauteuil, een 2-, 3 zits bank of voor een hoekbank en off je meubels in je woonkamer nu nieuw of vintage zijn, eigenlijk verdienen ze allemaal wel een compliment.

Welk interieurblad je ook opent, hoe lang je ook scrolt in Pinterest; je ziet bijna altijd een woonkamer vloerkleed in de woonkamer liggen. Waarom? Nou een vloerkleed woonkamer heeft de kracht om meubels één geheel te laten vormen. Vooral interieurstilisten zijn zeer te spreken over de kracht van een mooi en goed woonkamer vloerkleed. Maar wat voor vloerkleed woonkamer kies je dan?. Het is lastig en het blijft een persoonlijke voorkeur, maar het assortiment van Volero is groot. Wij hebben voor iedereen wat wils, ook op het gebied van slaapkamer vloerkleden en eetkamer vloerkleden

Soorten woonkamer vloerkleed

Er zijn heel veel verschillende soorten vloerkleden. Toch kan je jezelf beperken tot het stellen van een aantal vragen; 1. Ga je voor een laagpolig vloerkleed of een hoogpolig vloerkleed woonkamer? Tegenwoordig zijn vloerkleden veel goedkoper dan vroeger. Dat komt omdat tegenwoordig woonkamer vloerkleden machinaal geweven worden. Sommige mensen kiezen ervoor ‘s winters voor een hoogpolig en ‘s zomers voor een laagpolig woonkamer vloerkleed te gaan.

Daarna; 2. Ga je voor een rond vloerkleed, rechthoekig of vierkant vloerkleed? Als derde punt is de vraag; een effen vloerkleed of patroon. Sommige stylisten zijn van mening dat je bij een effen bank moet gaan voor een patroon vloerkleed. Waar andere stylisten zweren voor rust en kalmte en een effen vloerkleed adviseren. Onze tip: ga nooit voor een te klein vloerkleed, liever te groot dan te klein. Het geeft je interieur het grootste compliment wat er is!

Top 10 Best verkochte woonkamer vloerkleden

Ben jij op zoek naar een nieuw vloerkleed voor in de woonkamer? Wij hebben voor jou de top 10 woonkamer vloerkleden opgesteld! Benieuwd naar de all-time favorieten? De top 10 best verkochte vloerkleden hebben we uiteraard ook alvast voor je op een rijtje gezet. Hier vind je de meest populaire woonkamer vloerkleden van dit moment die uiteraard ook geschikt zijn voor andere ruimtes in huis. Van hoogpolig tot vintage en van wollen tot modern; voor ieder interieur zit er een geschikt vloerkleed bij!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!