Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY

Welk vloerkleed past in jouw woonkamer?

Een woonkamer, voor veel mensen hét middelpunt van hun huis. Lekker met de voetjes op de bank tv kijken of juist de plek om af te spreken met vrienden of familie. De woonkamer.... wat is het toch een fijne plek. En of je qua styling van je woonkamer nu gaat voor een fauteuil, een 2-, 3 zits bank of voor een hoekbank…. of je meubels in je woonkamer nu nieuw of vintage zijn, eigenlijk verdienen ze allemaal wel een compliment.

Welk interieurblad je ook opent, hoe lang je ook scrolt in Pinterest je ziet bijna altijd een vloerkleed in de woonkamer liggen. Waarom? Nou een vloerkleed heeft de kracht om meubels één geheel te laten vormen. Vooral interieurstilisten zijn zeer te spreken over de kracht van een mooi en goed vloerkleed. Maar wat voor vloerkleed kies je dan voor in je woonkamer. Het is lastig, en het blijft lastig maar het assortiment van Volero is groot. Wij hebben voor iedereen wat wils, ook voor de slaapkamer. 

Soorten vloerkleden woonkamer

Er zijn heel veel verschillende soorten vloerkleden. Toch kan je jezelf beperken tot het stellen van een aantal vragen; 1. Ga je voor een laagpolig of hoogpolig vloerkleed? Tegenwoordig zijn vloerkleden veel goedkoper dan vroeger. Dat komt omdat tegenwoordig woonkamer vloerkleden machinaal geweven worden. Sommige mensen kiezen ervoor ‘s winters voor een hoogpolig en ‘s zomers voor een laagpolig woonkamer vloerkleed te gaan.

Daarna; 2. Ga je voor een rond, rechthoekig of vierkant vloerkleed? Als derde punt is de vraag; effen of patroon. Sommige stylisten zijn van mening dat je bij een effen bank moet gaan voor een patroon vloerkleed. Waar andere stylisten zweren voor rust en kalmte en een effen vloerkleed adviseren. Onze tip: ga nooit voor een te klein vloerkleed, liever te groot dan te klein. Het geeft je interieur het grootste compliment wat er is!

Top 10 Best verkochte vloerkleden

Ben jij op zoek naar een nieuw vloerkleed voor in de woonkamer? Wij hebben voor jou de top 10 best verkochte vloerkleden bij elkaar verzameld. Hier vind je de meest populaire vloerkleden van dit moment! Van hoogpolig tot vintage en van wollen tot modern; voor ieder interieur zit er een geschikt vloerkleed bij!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »