Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Met een laagpolig vloerkleed grijs haal je een vloerkleed in huis waar je alle kanten mee op kan! In vele tinten, patronen en formaten zit er ook zeker een grijs laagpolig vloerkleed voor jou tussen. Met een grijs laagpolig vloerkleed ben jij van alle gemakken voorzien en heb je nagenoeg geen omkijken meer naar jouw vloerkleed. Laagpolige vloerkleden zijn namelijk laag in onderhoud en gemakkelijk schoon te maken. Jouw vloerkleed moet natuurlijk niet alleen functionaliteit bieden, je wilt er ook graag naar kijken! Een waardevolle toevoeging aan jouw woning waar je jaren lang plezier van hebt.

Een stijlvol grijs laagpolig vloerkleed

Een laagpolig vloerkleed kan in iedere ruimte worden gebruikt. Als één van de weinige kleuren, kan de kleur grijs perfect gecombineerd worden met bijna alle andere kleuren. Dat wordt eindeloos stijlen dus met een laagpolig vloerkleed grijs. Jouw laagpolig vloerkleed grijs kan fantastisch dienen als woonkamer vloerkleed, ook als je besluit jouw interieur een make-over te geven. De neutrale grijze tint van een grijs laagpolig vloerkleed maakt dat het in elk interieur goed tot zijn recht zal komen. Hoe vaak je jouw woning ook wilt herinrichten, een grijs laagpolig vloerkleed kan je met alles combineren.

Aangezien de meeste mensen een groot deel van de dag doorbrengen op het werk, is het wel zo leuk om ook het kantoor mooi aan te kleden. Er moet dan wel een vloerkleed liggen wat bij iedereen in de smaak valt. Met een laagpolig vloerkleed grijs kan je haast nooit de mist ingaan. Wil je toch gaan voor een andere kleur? Neem dan een kijkje bij een van onze kantoor vloerkleden.

Het gemak van een laagpolig vloerkleed grijs

Na een lange dag werken en heerlijk te hebben gegeten, hebben we niet allemaal zin om nog uren lang aan het huishouden te besteden. En dat begrijpen wij maar al te goed! Doordat het vloerkleed een lage pool bevat, is deze gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor wanneer je nog een kleintje hebt rondlopen of een echte dierenfreak bent. Wist je toevallig ook dat sommige laagpolige vloerkleden gemakkelijk naar de stomerij kunnen worden gebracht om te laten reinigen? Een laagpolig vloerkleed is namelijk niet zo zwaar en kunnen ‘hoppa’ onder de armen worden meegenomen!

Grijs laagpolig vloerkleed, doorbreek die comfort zone!  

Is een laagpolig vloerkleed grijs meer jouw ‘safety zone’ en wil je daar toch liever uitbreken? Neem de stap en verlaat jouw comfort zone. Alleen is dan natuurlijk de vraag: voor welk laagpolig vloerkleed ga je dan? Met een ruim assortiment begrijpen wij dat het soms moeilijk is om een keuze te maken. Wees gerust! Hier hebben wij uiteraard wat op bedacht, namelijk een top 10 laagpolige vloerkleden. Een selectie van de meest gewilde laagpolige vloerkleden van het moment!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »