Nero vloerkleden

1 - 2 van 2 producten

Ben jij op zoek naar een collectie vloerkleden van hoogwaardige kwaliteit en karakteristieke uitstraling? Dan is de collectie Nero van FRAAI collecties de uitverkoren collectie voor in jouw huis. Deze vloerkleden van 100% wol zijn handgeweven en hebben een unieke uitstraling door gemêleerde effect dat geweven is door de vloerkleden.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Handgeweven
  • Tijdloos design

Collectie Nero laat jouw interieur stralen

De vloerkleden collectie Nero is een combinatie van vakmanschap en elegantie, wat de collectie in volle glorie uitstraalt. De hoogwaardige kwaliteit van de vloerkleden is niet te missen en zal jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Het gemêleerde effect in de vloerkleden zorgt ervoor dat het een luxe uitstraling heeft en een ander voordeel is dat je er niet gauw viezigheid of vlekken op terug zal zien. De manier waarop de Nero vloerkleden geweven zijn geeft veel textuur en diepte. Dit draagt bij aan de luxe uitstraling en gevoel van de ruimte waar jij het vloerkleed in ligt. Het vakmanschap waarmee de collectie Nero is gemaakt is terug te zien in ieder detail van het vloerkleed. Dat is het voordeel van geweven vloerkleden. 

Collectie Nero van wol

De wollen vloerkleden van de collectie Nero zijn gemaakt van 100% wol. Wol is natuurlijk materiaal dat er naast dat het er goed uitziet ook nog een aantal andere voordelige functies heeft. Wol werkt isolerend, dus als het in de winter koud is in jouw huis kan wol het lekker warm houden. Naast het warm houden heeft wol een geluiddempende werking, dus als het gehorig is in jouw woning kan een wollen vloerkleed uit de collectie Nero een functionele aanvulling zijn. Naast de functionaliteit die een wollen vloerkleed met zich meebrengt, ziet het materiaal er prachtig uit.

De collectie Nero is voor jou

Wil jij een luxer en warmer gevoel in jouw interieur creëren maar kleur jij ook graag buiten de lijntjes? Dan is de vloerkleden collectie Nero de perfecte keuze voor jou. Omdat ieder vloerkleed uit deze collectie handgeweven is, is ieder exemplaar uniek. Dus als jij graag het net even anders doet heb ben jij een goede match. De Nero kan in verschillende interieur stijlen gebruikt worden en stralen op iedere plek in jouw woonruimte. Wacht niet langer en verrijk jouw interieur met dit pracht exemplaar! Ben je benieuwd naar onze andere wollen vloerkleden die ook een match kunnen zijn? Bekijk onze Feline collectie van FRAAI. Ben je op zoek naar een duurder segment en een nog vloerkleed in huis dat nog meer uitgesproken is, bekijk dan vooral onze Royal collectie

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!