Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
40% korting
40% korting
40% korting
40% korting
40% korting

Wie op zoek is naar een zacht hoogpolig vloerkleed, zit met een vloerkleed uit de Lofty collectie gebakken. Vloerkleed Lofty is een effen vloerkleed en beschikt over een gedraaide pool. Je kan bijna geen zachtere ondergrond onder je voeten wensen. Wie bang is dat een vloerkleed uit collectie Lofty niet past bij het interieur, zit er goed naast! Doordat Lofty een effen vloerkleed is, is deze uitstekend geschikt voor ieder interieur!

  • Hoogpolig vloerkleed
  • Pastel kleuren
  • Brengt comfort en zachtheid

De hoogte in met collectie Lofty

Er is bijna niks fijner dan lopen op een zacht, hoogpolig vloerkleed waar je voeten in wegzakken. De vloerkleden uit de Lofty collectie vallen onder de categorie hoogpolig en bieden daarmee een fijne en comfortabele ondergrond. Maar wanneer kan een vloerkleed hoogpolig worden genoemd? Een vloerkleed kan pas hoogpolig worden genoemd wanneer er opgaand wordt geweven en de pool hoger is dan 1 centimeter. Is de opstaande pool lager dan 1 centimeter, dan spreken we over een laagpolig vloerkleed. De pool van collectie Lofty heeft een hoogte van maar liefst 2,5 centimeter! Kan jij je al inbeelden hoe jouw voeten hierin heerlijk weg kunnen zakken?

Lofty vloerkleden geven gemak

Eerder hebben we je verteld dat effen vloerkleed Lofty gemak dient in de styling van je interieur. Het vloerkleed is simpelweg met iedere woonstijl te combineren. Of je nu gaat voor een retro inrichting of toch liever voor een klassieke inrichting. Naast het gemak van styling heb je ook nog eens het gemak van onderhoud en reinigen. Vloerkleed Lofty is een polypropyleen vloerkleed. En we horen het je al denken. ‘Een wat voor vloerkleed?’ Een polypropyleen vloerkleed. Polypropyleen is een hoogwaardige synthetische vezel met bijzondere eigenschappen. Mede door de nieuwste technieken zijn de garen dusdanig zo ontwikkeld dat jij niet eens merkt dat het een kunstvezel is. Daarbij profiteer je ook nog eens van de gemakkelijke voordelen! Polypropyleen is namelijk slijt- en kleurvast én makkelijk schoon te maken!

Speels met een Lofty vloerkleed

Ondanks dat een Lofty vloerkleed geen speels patroon heeft, kan je het vloerkleed alsnog speels neerleggen in iedere woonruimte. Vloerkleed Lofty kan worden neergelegd in de speelkamer waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken dat je zoon of dochter zich bezeert. Daarnaast kan je een rond hoogpolig vloerkleed uit de Lofty collectie neerleggen in de slaapkamer of woonkamer. Je voeten genieten van een zachte ondergrond en jij geniet van de ruimtelijke en speelse sfeer dat het vloerkleed met zich mee brengt. Ronde vormen doorbreken de rechte lijnen en laat de ruimte groter lijken.

Specificaties vloerkledencollectie Lofty

Merk FRAAI
Materiaal Polypropyleen
Gewicht -
Dikte 28mm
Productiemethode Machinaal geknoopt
Poolhoogte 25mm
Anti allergie Ja
Voor binnen of buiten Binnen
Antislip Nee
Reinigen Stofzuiger/Tapijtreiniger

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »