Lofty vloerkleden

Met een zacht gevoel en subtiele pastelkleuren kan vloerkledencollectie Lofty niet ontbreken! De effen vloerkleden hebben een zachte pool van maar liefst 2,5 centimeter en kunnen in iedere interieurstijl worden gecombineerd!

1 - 24 van 30 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Wie op zoek is naar een zacht hoogpolig vloerkleed, zit gebakken met een vloerkleed uit collectie Lofty. Collectie Lofty behoort tot het FRAAI | Home & Living merk en bevat effen vloerkleden met een zachte en gedraaide pool. Je kan je dan ook bijna geen zachtere ondergrond voor je voeten bedenken. Wie bang is dat een vloerkleed uit collectie Lofty niet past bij het interieur, zit er goed naast! Collectie Lofty heeft en effen design en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Hierdoor past het vloerkleed uitstekend in ieder interieur!

-  Hoogpolig vloerkleed
-  Pastel kleuren
-  Brengt comfort en zachtheid

De hoogte in met vloerkledencollectie Lofty

Er is bijna niks fijner dan lopen op een zacht, hoogpolig vloerkleed waar je voeten letterlijk in wegzakken. De vloerkleden uit collectie Lofty vallen onder de categorie hoogpolig en bieden daarmee een fijne en comfortabele ondergrond. Maar wanneer kan een vloerkleed hoogpolig worden genoemd? Een vloerkleed kan pas hoogpolig worden genoemd wanneer er opstaand wordt geweven en de pool hoger is dan 1 centimeter. De pool van collectie Lofty heeft een hoogte van maar liefst 2,5 centimeter! Kan jij je al voorstellen hoe je voeten hier heerlijk in weg zakken? 

Lofty vloerkleden geven gemak

Vloerkledencollectie Lofty geeft door het effen design, jou gemak in de styling van je interieur. Het vloerkleed is simpelweg met iedere woonstijl te combineren. Van Bohemian interieur tot Hotel Chique, of misschien toch liever een Arty-Farty interieur. Vloerkleed Lofty biedt niet alleen gemak in de styling, ook biedt het gemak in het onderhoud en de reiniging van het vloerkleed. Collectie Lofty bestaat uit  polypropyleen vloerkleden. Een hoogwaardige kunststofvezel met bijzondere eigenschappen. Dankzij de nieuwste technieken zijn de garen dusdanig zo ontwikkeld dat jij niet eens merkt dat je op een vloerkleed, gemaakt van een kunststofvezel, loopt. Naast de aangename zachtheid, profiteer jij ook nog eens van de gemakkelijke voordelen! Het materiaal van het vloerkleed is namelijk slijt- en kleurvast én makkelijk schoon te maken! Meer tijd voor leuke activiteiten of lekker een dagje bankhangen! 

Speels met een Lofty vloerkleed

Dat het vloerkleed een effen design heeft maakt dat het vloerkleed in iedere ruimte kan worden neergelegd. Van woonkamer tot slaapkamer tot speelkamer! Vloerkledencollectie Lofty bestaat uit intense kleuren zoals okergeel, donkerblauw en taupe, maar ook uit subtiele pasteltinten. Zit jouw gewenste kleur er niet tussen? Geen probleem. FRAAI Collecties bestaat gelukkig uit meerdere collecties, waaronder ook bijvoorbeeld de collectie vloerkleden Solid. Een collectie met effen vloerkleden in andere kleuren. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!