Solid vloerkleden

Een vaste en waardevolle toevoeging aan de collecties van FRAAI | Home & Living is collectie Solid. Een collectie met neutrale en effen vloerkleden die in ieder interieur kunnen worden neergelegd en waar jij nooit op uitgekeken raakt!

1 - 24 van 28 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Een blijvende FRAAI | Home & Living collectie waarvan een vloerkleed ten alle tijden niet zal misstaan in ieder interieur, is een vloerkleed uit collectie Solid. Collectie Solid bestaat uit neutrale en effen vloerkleden die stabiliteit in je interieur brengen. Of je nu gek bent op een klassiek interieur of toch liever gaat voor een bohemian woonstijl. Vloerkleed Solid kan écht in ieder interieur worden neergelegd.

- Tijdloos
- Zacht aan de voeten
- Geschikt voor vloerverwarming

Tijdloze vloerkledencollectie Solid

Dat collectie Solid van het merk FRAAI jaren mee gaat, vinden wij niet gek. Sterker nog, daar is het vloerkleed voor gemaakt. Vloerkleed Solid heeft dit niet enkel te danken aan de effen kleuren, ook heeft het vloerkleed dit te danken aan het materiaal waarvan het is gemaakt. Solid is een 100% polypropyleen vloerkleed, een kunstvezel van hoogwaardige kwaliteit en met vele voordelen! Het materiaal ontstaat door het omsmelten van gekleurde kunststof granulaatkorrels tot garen. Hierdoor zijn de garen zeer kleur- en slijtvast en heb jij dus jaren plezier van jouw Solid vloerkleed!

Stevig vloerkleed Solid

We weten allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten. En hoe vervelend is het nu als er een glas limonade omvalt over het vloerkleed of wanneer iemand binnen komt lopen en zo zijn modderige voeten op het vloerkleed plaatst. Paniek! ‘Hoe reinig ik mijn vloerkleed?!’ Wij zouden niet de online vloerkledenspecialist zijn, als wij ook niet weten hoe jij een vloerkleed weer schoon krijgt. Op onze vloerkleden advies pagina geven we jou dan ook graag de juiste tips zodat jij je vloerkleed weer stralend schoon krijgt.

Breed plezier met Solid vloerkleed

We kunnen het niet vaak genoeg benoemen. Collectie Solid brengt niet alleen eindeloos plezier. Ook ervaar jij groots plezier aan de vloerkleden uit de Solid collectie. De vloerkleden uit de Solid collectie zijn namelijk te verkrijgen als XXL vloerkleden! Kan je het je voorstellen? Vloerkleden met een lengte tot wel 4 meter! Past een XXL vloerkleed helaas niet bij jou in de ruimte? Geen paniek! Collectie Solid is ook in kleinere maten te verkrijgen. Hierbij kan je denken aan de kleinste onder ons, een vloerkleed 80x150cm, of juist in de middenmoot met een 200x290cm vloerkleed. Zijn de kleuren uit de Solid Collectie niet echt passend bij jouw wens, dan heeft FRAAI Collecties uiteraard een vergelijkbare collectie. Alleen in andere kleuren! Pastelkleuren om wel te verstaan. Onze collectie Lofty vloerkleden bestaat uit ronde en rechthoekige hoogpolige vloerkleden in diverse pasteltinten. Een zachte toevoeging aan je interieur! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!