Dala vloerkleden

Met de Dala collectie haal je een karakteristiek vloerkleed in huis. Dit 100% wollen vloerkleed is met de hand geweven en heeft een mooie weefstructuur. De zwarte garen en melange zorgen voor extra contrast in de ruimte. Past bij alle woonstijlen!

1 - 1 van 1 producten

Met een vloerkleed uit de Dala collectie van FRAAI | Home & Living haal je een karakteristiek vloerkleed in huis. Waarom? Dit 100% wollen vloerkleed is met de hand geweven en heeft een mooie weefstructuur. De zwarte garen die zijn gebruikt voor het weven en de zichtbare melange zorgen voor extra contrast in de ruimte. Daarmee is dit vloerkleed geschikt voor diverse woonstijlen. Meer voordelen van wollen vloerkleed Dala:

-  Dubbelzijdig te gebruiken
-  Hoogwaardige kwaliteit
-  Isolerend

Dubbel plezier van wollen vloerkleed Dala!

Wol is vooral geliefd om zijn zachte eigenschap. En dat begrijpen wij heel goed! Hoe fijn is het om een zachte ondergrond te hebben voor jouw voeten als je op de bank zit, uit bed stapt of de kleine in slaap moet wiegen in de babykamer? Uiteraard delen wij die liefde, maar een wollen vloerkleed is zo veel meer dan dat! Wollen vloerkleed Dala is namelijk ook water- en vuilafstotend, antistatisch en isolerend. Vloerkleed Dala voelt niet alleen warm, maar houdt daadwerkelijk warmte vast. Extra fijn dus in de koude wintermaanden. Om het maar niet te hebben over de knusse uitstraling van wollen vloerkleed Dala! De zichtbare weefstructuur en zwarte details geven dit vloerkleed een extra stoer randje. Nog een bijzondere eigenschap van wollen vloerkleed Dala, is dat deze dubbelzijdig te gebruiken is. Door het vloerkleed regelmatig om te draaien, voorkom je slijtage en kun je dus dubbel zo lang genieten van jouw Dala!

Gemêleerd vloerkleed Dala past bij iedere woonstijl

Met een dikte van 15mm is Dala een gewichtig vloerkleed van hoogwaardige kwaliteit. Dat is niet alleen merkbaar wanneer je over het vloerkleed loopt, de luxueuze uitstraling liegt er ook zeker niet om! Het neutrale kleurenpalet van de Dala collectie maakt dat dit vloerkleed past bij verschillende woonstijlen. Of je nu houdt van een landelijke, Scandinavische of industriële woonstijl; Dala kan iedere woonruimte voorzien van meer sfeer en gezelligheid. Deze collectie komt namelijk in verschillende maten, van klein tot groot. Ook als je de slaapkamer of kinderkamer wilt voorzien van zachte vloerbedekking is Dala het perfecte vloerkleed. De ronde vorm doorbreekt rechte lijnen en maakt een ruimte optisch zachter. Voor iedereen is er wel een passend Dala vloerkleed! Opstaan met een zacht bolletjes vloerkleed onder je voeten, dat wil toch iedereen?

Wel een dubbelzijdig wollen vloerkleed, maar liever meer kleur? Kijk dan eens naar collectie Wise vloerkleden!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!