Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
30% korting
30% korting
30% korting
25% korting
25% korting

Op een mooie doordeweekse dag ben jij op zoek naar een vloerkleed en toen kwam jij de term bolletjes vloerkleed tegen. Niet wetende dat deze term heel normaal is in de vloerkleden wereld. Nieuwsgierig begin jij je vast af te vragen wat deze term nu inhoudt. Het kan ook zijn dat jij bewust bent van de term en juist op zoek bent naar een vloerkleed met bolletjes. Bij Volero zijn bolletjes vloerkleden een hele populaire collectie. Benieuwd waarom? Lees verder!

Het verhaal achter een vloerkleed met bolletjes

Bij bolletjes denken we aan kleine rondjes. Dat is ook waar, want bij een bolletjes vloerkleed zie je een patroon waarbij bolletjes (kleine rondjes) het vloerkleed maken. De bolletjes geven het vloerkleed een zacht uiterlijk, maar ze zijn ook heel stabiel om op te lopen. Waarbij sommige vloerkleden de pluizen schots en scheef staan, staat bij een bolletjes vloerkleed alles in verhouding. Voor veel mensen is dit het ideale vloerkleed om in huis te hebben.

Ontdek hoe zacht een bolletjes vloerkleed aanvoelt

Als we een zachte ondergrond willen hebben in ons huis, denken we aan een vloerkleed. Heb jij toen overwogen om een bolletjes vloerkleed te nemen? Misschien niet direct, maar indirect zag je veel wollen vloerkleden voorbij komen. Een wollen vloerkleed heeft vaak als kenmerk dat het uit bolletjes bestaat. Een wollen vloerkleed is tegenwoordig dan ook een van de populairste vloerkleden online. Ben je zelf al op zoek naar een bolletjes vloerkleed van wol? Neem dan eens een kijkje bij onze top 10 wollen vloerkleden.

Bolletjes vloerkleden zijn een populaire woontrend

Je let er misschien niet zo op, maar wanneer je op bezoek gaat bij een ander, dan valt een vloerkleed meteen op. Een vloerkleed in huis heeft dan ook een aantrekkingskracht. Steeds vaker zien we dan ook een vloerkleed voorbij komen dat perfect aansluit in een interieur. Een van die vloerkleden zijn bolletjes vloerkleden. Bolletjes vloerkleden zie je steeds vaker terugkomen op social media kanalen zoals Pinterest en Instagram. Het is dan ook enorm in trek om dit in huis te halen. Net genoemd zeiden we al dat deze vloerkleden lekker zacht aanvoelen. Benieuwd naar hoe een bolletjes vloerkleed bij jou thuis staat? Neem een kijkje in ons assortiment en oriënteer je erop los, mocht je er niet uitkomen een top klantenservice staat voor je klaar!

Geef kleur met een bolletjes vloerkleed

Een bolletjes vloerkleed is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een blauw wollen vloerkleed? Hiermee voeg je kleur toe aan je woning, maar kan je ook genieten van de zachtheid van het bolletjes vloerkleed. Houdt u meer van een natuurlijke look? Geen probleem! Neem zeker eens een kijkje bij onze witte wollen vloerkleden

Een bolletjes vloerkleed geeft vorm aan de woonruimte

Een bolletjes vloerkleed is in verschillende vormen en formaten te verkrijgen. Zo kan het neerleggen van een rond wollen vloerkleed bijdragen aan het doorbreken van de rechte lijnen in uw woning. Het creëert een speelse, maar rustgevende look. Heeft u een grotere woonruimte? Kijk dan gerust naar de grotere formaten als Ø180cm of Ø200cm. Of misschien is het formaat Ø300cm wel iets voor in jouw woning! 
Naast de ronde vorm, hebben wij uiteraard ook bolletjes vloerkleden in een rechthoekige formaten. Zo hebben wij in onze collectie de populaire maten als 160x230cm en 200x300cm. Zit de maat er voor jou niet tussen? Kijk dan gerust naar de bolletjes vloerkleden die voor u speciaal op maat gemaakt kunnen worden. 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »