Vloerkleed hal

De hal is het visitekaartje van jouw gasten. Een mooie hal betekent een warme welkom voor bezoekers. Met een hal vloerkleed voorkom je dat gasten niet meteen doorlopen naar de woonkamer, maar even de tijd nemen om jouw hal te bewonderen.

1 - 24 van 227 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 10

Is jouw hal niet uitnodigend genoeg? Of kan jouw hal wel wat meer sfeer gebruiken? Ontdek onze hal vloerkleden! Het is misschien dé interieurtip van het jaar! Benieuwd hoe deze vloerkleden in jouw hal staan? Neem een kijkje in ons groot assortiment.

Wat is een hal vloerkleed?

De hal in ons huis is misschien wel de ruimte die wij het meeste overslaan bij het stijlen van ons woon interieur. Er zijn tig ideeën om ons woonkamer, kinderkamer, slaapkamer of keuken van meer sfeer te voorzien, maar ideeën voor de hal komen in mindere mate voor. Daarom helpen wij jou graag een handje op weg met onze interieurtips voor de hal met een hal vloerkleed.

De hal is het visitekaartje van jouw gasten. Een mooie hal betekent een warme welkom voor bezoekers. Met een hal vloerkleed voorkom je dat gasten niet meteen doorlopen naar de woonkamer, maar even de tijd nemen om jouw hal te bewonderen. Een hal vloerkleed is vergelijkbaar met een standaard vloerkleed, maar dan in een loper formaat. Een voordeel van een loper formaat is dat het goed tot zijn recht komt in smalle ruimtes zoals in de keuken of in de gang. Ontdek daarom nu ook keuken vloerkleden of gang vloerkleden!

Hal vloerkleden zijn de trend van dit moment

De hal is jouw visitekaartje voor gasten. Dit betekent een ruimte die volledig zijn aandacht verdient. Om je daarom op weg te helpen, hebben wij een pagina in het leven geroepen met hal vloerkleden. In de lijst van onze hal vloerkleden zijn voornamelijk lopers te vinden, die het beste aansluiten in de hal. De hal is namelijk vaak een smalle rechthoekige ruimte die aan een stuk doorloopt naar de woonkamer. Populaire lopers voor de hal zijn vintage lopers. Dit zijn lopers met een Oosters en authentiek design. Deze vintage hal vloerkleden zijn perfect om jouw hal van meer sfeer te voorzien. Deze hal vloerkleden zijn zelfs zo populair, dat er een hele rage/trend is ontstaan op onze vintage hal vloerkleden.

Een vloerkleed in de hal komt voor in vele maten.

Iedereen heeft een andere soort hal. De ene heeft een hele korte hal en de andere heeft een hal van 6 meter lang. Gelukkig hoef je voor een vloerkleed in de hal geen zorgen te maken over het formaat. Een vloerkleed hal komt namelijk voor in veel standaard maten, waardoor je zeker weet dat een vloerkleed voor jouw hal beschikbaar is. Een heel populair vloerkleed hal is het 80x150cm vloerkleed. Dit formaat is standaard het kleinste formaat vloerkleed. Uiteraard zijn er nog meer kleine formaten voor de hal, zodat je niet bang hoeft te zijn, dat er geen kleine formaten beschikbaar zijn voor jouw hal. Andere populaire maten zijn 80x250cm en 80x350cm. Dit zijn gemiddelde formaten. Mocht je nou net een hele lange hal hebben? Standaard is het grootste vloerkleed voor in de hal 80x500cm. Dit is de gemiddelde lengte van een giraffe!

Een vloerkleed hal beschikbaar in vele kleuren

Heb jij een hal die wel wat meer kleur kan gebruiken? Gelukkig hebben wij een ruim assortiment met wel tig kleuren! Een van de populairste kleuren die terugkomen bij een vloerkleed in de hal is zwart wit. Een loper zwart wit is zelfs zo populair dat de meeste mensen de kleur matchen met vloerkleden in de slaapkamer, woonkamer en zelfs buiten in de tuin! De zwart witte kleuren zijn twee uiterste van elkaar, die een design op een vloerkleed prachtig naar voren laat komen. Dit maakt het aantrekkelijk om de hal meer sfeer te geven. Natuurlijk zijn er meer vloerkleden in de hal, die net als zwart wit heel populair zijn. Benieuwd welke dit zijn? Neem dan een kijkje in ons assortiment! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!