Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
30% KORTING
25% KORTING
35% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
35% KORTING
30% KORTING

'Hoe meer, hoe beter!'. Dat dachten wij precies met deze nieuwe actie. Héél véél voerkleden shop je bij Volero nu met 40% korting. Gun jezelf en jouw huis een make-over. Of je nu voor een compleet nieuwe inrichting gaat of omdat je het leuk vind om een nieuw woonitem aan te schaffen. 

Vloerkleden sale 40% 

De winter staat net om het hoekje te wachten en dat betekent dat wij aan de slag kunnen om ons interieur winterklaar te maken! Warme kleuren, extra waxinelichtjes en heerlijk zachte schapenvachten op de bank. Kan het dan nog beter? Wij vinden van wel. Met een vloerkleed van Volero geef je jouw woonruimte een extra fijne en warme sfeer. Deze warme sfeer resulteert ook in een fijne warme ondergrond. Zo kan jij met je gezin op een fijne kerstavond genieten van de leukste kerstfilms die op tv voorbijkomen. Een bak popcorn op tafel, warme chocomel met slagroom, een heerlijk zittende pyjama en met de kinderen zittend op het vloerkleed. Knuffelend en lachend wanneer de familie McCallister onderweg naar het vliegveld erachter komt dat zij Kevin thuis zijn vergeten. 

Een vloerkleed als zachte ondergrond

We horen je denken dat een wollen vloerkleed de perfecte winterse toevoeging is aan jouw woning. Niets is dan ook minder waar. Toch doen andere soorten vloerkleden zeker niet onder! Zo heeft iedere materiaalsoort zijn eigen voordelen en gevoel. De vraag waar je zelf het beste antwoord op kan geven is wat voor soort vloerkleed jij graag wilt neerleggen in jouw woning. Kies jij voor een extreem zachte ondergrond met een hoogpolig vloerkleed voor in de slaapkamer of geef jij jouw brein de mogelijkheid om enorm veel inspiratie op te doen vanuit een multicolor vloerkleed wat onder jouw bureau ligt? 

Met een breed assortiment aan vloerkleden dat meedoet aan deze mega vloerkleden SALE, zit er ook zeker voor jou een geschikt vloerkleed tussen! Shop nu jouw nieuwe vloerkleed met 40% korting. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »