Wollen vloerkleed wit

Op zoek naar een wollen vloerkleed in het wit? De pure kleur van een wit wollen vloerkleed is prachtig om in huis te halen. Wit gaat namelijk bijna met elke kleur samen, waardoor je eindeloos kunt combineren in een interieur.

1 - 22 van 22 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken

Een wit wollen vloerkleed is super zacht en lekker warm. Dat moet ook wel want vloerkleden van wol zijn zacht en houden de warmte goed vast. Als je met je voeten over een wit wollen vloerkleed heen loopt, zul je ervaren dat je voeten het niet koud hebben en wel kunnen genieten van een zachte ondergrond.

Een wollen vloerkleed in het wit ademt

De uitspraak: ‘de schoen die ademt’ geldt ook voor een wollen vloerkleed in het wit. Dit komt doordat witte wollen vloerkleden ademen! Wol is een natuurlijke materiaal afkomstig van een schaap. Wol zelf heeft een rijke geschiedenis als een van de belangrijkste handelsmiddelen in de wereld, omdat wol overal voor wordt gebruikt. Uiteraard is wol heel populair als een vloerkleed. Het natuurlijke materiaal wol heeft dezelfde eigenschappen die het overneemt van een schaap. Dit betekent 100% natuurlijk, warmte en sterke vezels. Dit natuurlijke materiaal is adembenemend.

Witte wollen vloerkleden passen in ieder interieur!

De sterke vezels die in mekaar zijn verweven in witte wollen vloerkleden, hebben als eigenschap dat ze geen vuil doorheen laten. Voor een wit vloerkleed betekent dit schoon en netheid. Iets wat je toch ook in huis wil hebben? Daarnaast hebben witte wollen vloerkleden de eigenschap dat ze goed zijn te combineren met bijna alle kleuren in huis. Mocht jij bijvoorbeeld een rode salontafel hebben en een blauwe bank? Dan zal je zien dat een wit wollen vloerkleed er goed tussen past. Je maakt niet alleen de Nederlandse vlag na in je interieur, je zorgt er ook voor dat meubels goed in verbinding staan.

Zelf staan witte wollen vloerkleden bekend om hun heldere karakter. Daarnaast staat wit bekend om puur licht, vreugde en sneeuw, maar net als wit zijn er meerdere kleuren die positieve eigenschappen hebben. Neem bijvoorbeeld beige of grijs. Kleuren die ontstaan zijn vanuit een mengsel met wit. Beige krijgen wij door wit en bruin te mengen met elkaar. Grijs krijgen wij door zwart en wit te mengen. Beige wollen vloerkleden en grijze wollen vloerkleden hebben als eigenschap dat ze heel neutraal kunnen overkomen. Dit maakt deze vloerkleden tijdloos en gemakkelijk te plaatsen in bijna elke woon- of slaapkamer.

Wit wollen vloerkleed beschikbaar in vele formaten

Een keuze bij het nemen van een wit wollen vloerkleed is de formaat. Wil jij een groot of klein vloerkleed in huis? Of heb jij een ideale maat voor ogen? Een populaire standaardmaat voor een wit wollen vloerkleed is 70x140cm. Dit is qua formaat een middelgroot vloerkleed, wat goed aansluit bij de bank in je woonkamer. Mocht dit te klein zijn, is een 170x240cm vloerkleed populair als middelgroot vloerkleed. Mocht jouw maat er niet tussen staan? Een wollen vloerkleed op maat laten maken is tegenwoordig ook in trek. Zo weet je in ieder geval zeker dat je jouw gewenste maat in huis kan halen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!